Haberler

66. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bayburt Verem Savaşı Derneği'nce "66.Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası" dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bayburt Verem Savaşı Derneği'nce "66. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası" dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu'ndaki ödül törenine, Milli Eğitim Müdür Vekili Ednan Çalışkan, Bayburt Verem Savaşı Derneği Başkanı Dursun Ali Barın,Başkan Yardımcısı Savaş Çelebi, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdür Vekili Çalışkan, açılışta yaptığı konuşmada, hafta dolayısıyla ilkokul öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri arası şiir, orta öğretim öğrencileri kompozisyon, öğretmenler arası makale yazma yarışması yapıldığını, eserlerin belirlenen komisyon tarafından değerlendirildiğini söyledi.

Bayburt Verem Savaşı Derneği Başkanı Barın ise Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası'nın, halkın verem hastalığı ve bu hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla ülke genelinde kutlandığını belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. - BAYBURT

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bayburt Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title