Haberler

66. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı

Ferrari'nin en yeni üstü açık süper spor modeli 488 Spider, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilendi.

Ferrari'nin en yeni üstü açık süper spor modeli 488 Spider, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilendi. 670 HP'lik V8 motorlu Ferrari modelinin yaklaşık 580 bin avroluk fiyata sahip olması beklenirken araç, 2016 yazında Türkiye'de satışa sunulacak.

Ferrari açıklamasına göre, Ferrari'nin son 10 yıldır özel müşterileri için sadece pistlerde kullanılmak üzere tasarladığı otomobilleri kapsayan özel programı doğrultusunda geliştirilen 488 GTB modelinin ardından 488 Spider adı verilen üstü açık versiyonu da Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı.

Fuarın en sportif yıldızı olarak dikkati çeken Ferrari 488 Spider, 2016 yılının yaz aylarından itibaren Türkiye'de alıcılara ulaştırılacak.

Ferrari 488 Spider, Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda beğeni topladı. Katlanabilir metal tavanıyla dikkatleri üzerine çeken 670 HP'lik V8 motorlu Ferrari 488 Spider'in, yaklaşık 580 bin avroluk fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Fer-Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "2017 model olarak, yaz ortasından itibaren Ferrari 488 Spider modelini ülkemizde de satışa sunmaya başlayacağız. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3 saniyede gerçekleştiren orta/arka konumlu motora sahip yeni modelimize ilk etapta Türkiye'den sadece 6 müşteri sahip olabilecek" ifadelerini kullandı.

Markanın en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli olarak ön plana çıkan Ferrari 488 Spider, sadece 14 saniyede açılıp kapanabilen katlanabilir metal tavan, klasik kumaş tavanlara göre ortalama daha az ağırlık (-25 kg) ve daha iyi kokpit konforu sunmasıyla da dikkati çekiyor.

- Mercedes-Benz S-Serisi Cabrio ve C-Serisi Coupe'yi tanıttı

Mercedes-Benz, bu yıl "Otomobilin Geleceği" temasıyla katıldığı IAA Frankfurt Otomobil Fuarı'na özel tasarladığı konsept aracı "Concept IAA" ile beğeni topladı.

Otomobil severler tarafından merakla beklenen S-Serisi Cabrio ve C-Serisi Coupé modelleri de IAA Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ilk kez dünyaya tanıtıldı. Yeni smart cabrio'nun dünya prömiyerini de fuarda gerçekleştiren Mercedes-Benz, standı ve yaşattığı deneyim ile fuarda öne çıktı.

Tasarımı ve dinamik ruhu ile Mercedes-Benz kompakt araç segmentinin ilk ve en çok tercih edilen modellerinden A-Serisi, kullanıcı talepleri doğrultusunda ve gelişmiş konfor sunmak üzere yenilendi. Mercedes-Benz, yenilenen A-Serisi'yle sportif performans ve geliştirilmiş konforu bir arada sunuyor. 2012 yılında pazara sunulduğu günden bu yana dinamik bir kullanıcı kitlesi tarafından yoğun ilgi gören Mercedes-Benz A-Serisi, yenilenen versiyonuyla performans kaybı olmaksızın birçok kullanıcının talep ettiğinden daha fazla konfor özelliği sunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mercedes Benz Frankfurt Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title