Haberler

65 Yıllık Başkan 96 Yaşında Güven Tazeledi

Güncelleme:

Gemlik Avcılar Derneğinin 65 yıllık başkanı yapılan kongrede üyelerin tekrar oyunu alarak 96 yaşında başkanlığa devam dedi.

Gemlik Avcılar Derneği'nin 65 yıllık başkanı yapılan kongrede üyelerin tekrar oyunu alarak 96 yaşında başkanlığa devam dedi.

Gemlik'te kurulu bulunan Körfez Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin yapılan olağan kongresinde divan başkanlığını Ahmet Çakmak yaptı. Çok sayıda üyede kongrede hazır bulunurken, kordon boyundaki dernek lokalinde gündem gereği yapılan seçimlere Selami Atar tek aday olarak girdi. 65 yıldır derneğin başkanlığını yapan ve üyelerin desteği ile yeniden aday gösterilen Selami Atar güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Atar kongre sonrası yaptığı üyelere yaptığı konuşmada, kendisine duyulan saygı ve sevgiden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, 65 yıldır olduğu gibi bundan sonrada hizmetlere devam edeceğini söyledi.

Selami Atar'ın yönetiminde, Eyüp Kaya, Haşim Çam, Abdullah Çakıcı, Kenan Oruç, Halil Karalar ve Ahmet Usluoğlu seçilirken, denetleme kuruluna ise Arif Çakmak, Fatih Bulut ve Cemal Kahraman getirildiler. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Çakmak Avcılar Gemlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title