Haberler

65 Yıldır Avcılık Kulübü Başkanlığı Yapan 96 Yaşındaki Bursa'nın En Eski Bağkur'lusuna Ödül

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde yaşayan ve 65 yıldan beri avcılık kulübü başkanlığını yapan 96 yaşındaki Selami Atar, Bursa'nın en eski Bağkur'lusu olduğu için SGK tarafından ödüllendirildi.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde yaşayan ve 65 yıldan beri avcılık kulübü başkanlığını yapan 96 yaşındaki Selami Atar, Bursa'nın en eski Bağkur'lusu olduğu için SGK tarafından ödüllendirildi. Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK Bursa İl Müdür yardımcısı İsa Öztaş, beraberinde SGK Gemlik Şube Başkanı Sebahattin Duymuş ile birlikte Gemlik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü'nde 65 yıldır da başkanlık görevi yapan, marangozluktan emekli Selami Atar'ı ziyaret ettiler. 1972 YILINDA İMZALADIĞI BELGE HEDİYE EDİLDİ

SGK Bursa İl Müdür yardımcısı İsa Öztaş, SGK haftası nedeniyle yaptıkları araştırma neticesinde Bursa bölgesinin yaşayan en eski Bağkur girişli üyesi olan Selami Atar'ı tespit ettiklerini belirterek, kendisine bazı hediyelerimizin yanı sıra 1972 yılında Bağkur üyesi olduğuna dair, üzerinde kendisine ait imzanın yer aldığı belgeyi çerçeveletip hediye ediyoruz'dedi. Selami Atar'ın 21 Ocak 1959 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası'na üye olduğunu 11 Ekim 1972 yılında da Bağkur girişi yaptığını ve 1979 yılında emekli olduğunu belirten Öztaş, Şu anda en uzun yaşayan sigortalımız Selami amcamız. Kendisine daha uzun ömürler diliyoruz? dedi. 4 çocuk babası olan ve marangozluktan emekli olan Selami Atar ise SGK'nın jestine teşekkür etti. Selami Atar, sağlığının son derece yerinde olduğunu belirterek, Marangoz olarak çalıştım. Emekli olup bıraktım. Marangozluk yapmak çok güzeldi. Ayrıca her hafta ava gidiyordum? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gemlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title