Haberler

65. Hükümet'in Kurulması

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin görevine devam etmesi, Öznur Çalık'ın da AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi teşkilat ve Malatya halkı olarak hepimizi mutlu etti.

Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin görevine devam etmesi, Öznur Çalık'ın da AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi teşkilat ve Malatya halkı olarak hepimizi mutlu etti." dedi.

Kahtalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından 65. Hükümet'in açıklanmasıyla Malatya için de çok önemli bir günü yaşadıklarını belirtti.

Malatya'nın son yıllarda güzel günler yaşadığını anlatan Kahtalı, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin görevine devam etmesi, Öznur Çalık'ın da AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi teşkilat ve Malatya halkı olarak hepimizi mutlu etti. Bundan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkanımız Binali Yıldırım ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Malatya'ya bugüne kadar yapılan bu güzel hizmetleri daha hızlı ve güzel şekilde kentimize kazandırırız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Bülent Tüfenkci Hakan Kahtalı AK Parti Malatya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title