Haberler

64. Hükümetin Kurulması

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, 64. Hükümet'te Milli Savunma Bakanlığı görevi verilen İsmet Yılmaz'ı tebrik etti.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, 64. Hükümet'te Milli Savunma Bakanlığı görevi verilen İsmet Yılmaz'ı tebrik etti.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu'nun Sivas'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Yeni kurulan hükümette Milli Savunma Bakanlığı görevine yeniden getirilen İsmet Yılmaz'ı kutlayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Milli Savunma Bakanlığı görevine yeniden getirilen hemşehrimiz İsmet Yılmaz başta olmak üzere tüm kabine üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz. 1 Kasım seçimlerinden çıkan siyasi istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. Seçimlerle geçen bir dönemin ardından artık ekonomiye odaklanıp ihtiyaç duyulan reformların bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz.

Şimdi çalışma zamanı. Önümüzdeki seçimsiz 4 sene yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi açısından oldukça önemlidir. İş dünyası olarak, üretimin ve sanayinin önünün açılmasını, tüccar ve sanayiciyi destekleyici reformlar yapılmasını bekliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Milli Savunma Bakanlığı Osman Yıldırım Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title