Haberler

62 Yıldır Aynı Yastığa Baş Koyan Çift, 2 Saniye Ara ile Öldü

Güncelleme:
Bursa'da 8 çocuk, 32 torun sahibi olan Özdemir çifti, 2 saniye arayla hayatını kaybetti. Çocuk ve torunlarının gözleri önünde ölen yaşlı çiftten geriye hastayken çekildikleri bu son fotoğrafı kaldı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Gönül Sokağı üzerindeki bir evde meydana geldi. 62 yıldır evli diyaliz hastası 86 yaşındaki Osman Özdemir ile nefes darlığı şikayeti bulunan eşi Hatice Özdemir, bugün sabaha karşı rahatsızlandı. Çocuklar, hayata gözlerini yuman babaları ile ilgilenirken annelerinin da son nefesini verdiğini fark etti.
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Savcılık, 2 saniye ara ile hayatını kaybeden çiftin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlattı. 62 yıldır aynı yastığa baş koyan 8 çocuk ile 32 torun sahibi olan çift, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı.
"İKİSİNİ DE 2 SANİYE ARAYLA KAYBETTİK"
Anne ve babasının kendi evinde kaldığını ifade eden Kadir Özdemir, "Babam diyaliz hastası olduğu için 5 dakikada bir beline masaj yapıyorduk. Kız kardeşim de nefes darlığı çeken annem ile ilgileniyordu. İkisini de iki saniye ara ile kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin" dedi.
8 ÇOCUKLARI VARDI
Ölen anne babasının 4 erkek, 4 de kız çocuğu olduğunu söyleyen Hasan Özdemir, "Kardeşim ile kız kardeşimin yanında vefat ettiler. Babam diyaliz hastasıydı, annem de ciğerlerindeki rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı çekiyordu" dedi.
"KONUŞURKEN ÖLDÜLER"

Diğer yakınları ise, karbonmonoksit zehirlenmesinden öldüğü düşünülen çiftin zehirlenme ihtimalinin olmadığını ifade ederek, "Zehirlenmeden şüphe edildi, ama evde çocuk ve torunları da vardı. Konuşurken öldüler. 62 yıldır aynı yastığa baş koydular. Çocuk sayıları bile aynıydı. 4 erkek, 4 de kız sahibiydiler. İki saniye arayla öldüler" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (10)

AHMET3976:

Dünyada göreceklerini görmüşler ahirete de birlikte gitmeleri ne güzel bir şey Rabbim hayırlı ve uzun ömür versin. her nefis ölümü tadacaktır inşallah bende eşimle aynı zamanda öbür tarafa göçmeyi isterim. . .

16
2
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin

13
2
yanıtYanıtla
tr gMobil-ANDROID:

allah mekanini cennet eylesin guzel olum

11
1
yanıtYanıtla
AsiiMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin ailesinin basi sagolsun

11
0
yanıtYanıtla
sinan oztorun:

ayni gun va ayni saatte olen benimde bir komsum vardi ahmet amca ve melek teyze ahmet amca felcti komsular ahmet amca olmus dediler gittik onun islemleriyle ugrasirken melek teyze de fenalasti dediler 5 dakika surmedi o da hakkin rahmetine kavustu her ikisinede allah rahmet eylesin. . .

8
1
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

muhammet senin beynindeki sorun nedir...Okadarmi çok seviyorsun akpartiyi biri bişey desede savunsam diye bekliyorsun....yok paralelin isidir bu...

8
1
yanıtYanıtla
Yaşasın aksarayMobil-IOS:

Bunlar akp yüzünden ölmüştür koyunlar

0
8
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin yakinlarinin basi sagolsun

6
0
yanıtYanıtla
Ali:

Allah rahmet eylesin bende bundan istiyorum bende eşimle aynı anda öbür dünyaya göçmek istiyorum allah nasip eder mi bilmem ama allahın işine karışılmaz netice. . .

2
0
yanıtYanıtla
tr gMobil-ANDROID:

metin git denea cikartir 2saniye olsa neolur 20dk olsa neolu

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title