Haberler

62. Hükümetin kurulması - Canikli'nin annesi Ayşe Canikli -

Nurettin Canikli'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alması, memleketi Giresun'da ve babaevinde sevinçle karşılandı.

Nurettin Canikli'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alması, memleketi Giresun'da ve babaevinde sevinçle karşılandı.

Nurettin Canikli'nin annesi Ayşe Canikli, Alucra ilçesindeki evlerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun bakan olarak görev yapacak olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli'den ve diğer çocuklarından çok memnun olduğunu dile getiren Canikli, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir çocuktu, başarılıydı, çok okuyordu, derslerinde de çok başarılıydı. Gençliği iyi geçti, burada ilk ve ortaokulu okudu, ondan sonra Giresun merkezde 4 yıl İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Orada da başarılı oldu, ondan sonra da yurt dışına, İngiltere'ye gitti. Yurt dışında da başarısını devam ettirdi. Daha sonra evlendirdik, hanımını da İngiltere'ye götürdü. Allah herkese böyle bir çocuk versin."

Ayşe Canikli, oğlu Nurettin Canikli'nin kendisini her gün aradığını belirterek, "Sürekli beni arıyor, telefon açıyor 'anne nasılsın' diyor, bugün de aradı, iyiyim, huzurluyum dedim. Her gün arıyor, aramadığı gün hiç yok. Ben oğlumdan Türkiye'nin huzuru için çalışmasını istiyorum. Allah herkese, devletimize, hükümetimize huzur versin. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beye de Allah huzur versin" ifadesini kullandı.

Nurettin'in yanı sıra 6 erkek, 2 kız olmak üzere 8 çocuğu daha olduğunu anlatan Ayşe Canikli, "Çocuklarımın hepsi okudu başarılı oldu. Ben hepsinden mutluyum. Hiçbir kötülüklerini görmedim. Allah herkese böyle evlatlar versin" diye konuştu.

Canikli'nin okul arkadaşı Murat Aybar ise Nurettin Canikli'nin çok zeki ve çalışkan biri olduğunu belirterek, "Biz aynı okulda okuduk. Arkadaşlığımız, çocukluğumuz beraber geçti. Nurettin beyin kavga, dövüş gibi hiçbir olumsuzluğunu görmedik. Bütün 50 kişi içerisinde fark ediliyordu" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Canikli Giresun Alucra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title