Haberler

Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 81-61 Yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe, kendi evinde Galatasaray Odeabank'ı 81-61 mağlup etti ve seride durumu 2-1'e getirdi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Finali üçüncü maçında Galatasaray Odeabank'ı 81-61 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, İsfendiyar Zülfikari ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Dinçay, Yalçın Haker ve Selim Kosif de izledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bence Galatasaray ile oynanan her maç zordur ve bu maçta zor bir maç oldu. Ama biz bügün çok agresif ve istekli oynadık. Oyun genelinde karakterimizi çok iyi yansıttık. Cuma günkü maçta bizim için zor bir maç olucak o maçında ayrı bir hikayesi olucak. Ama bu kadar kolay bir maç beklemiyorum. Fenerbahçe taraftarı ile gurur duyuyorm. Diğer taraftarlar gibi sahaya bozuk para atmıyorlar, pet şişe atmıyorlar sadece takımlarını destekliyolar. Onlarla gurur duyuyorum dedi.

Bu arada Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, basın toplantısına girerken, bir basın mensubuyla tartışma yaşadı.

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Cansu Köksal ise, Bizim çok iyi bir galibiyetti. Başkanımıza ve taraftarımıza bizi destekledikleri için ve buraya geldikleri için çok teşşekür ederiz diye konuştu.

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun da, Biz bugün burada bu işi bitirmek istiyorduk. İyi oynamadık, rakip bizden daha iyi oynadı. Cuma günkü maça daha hazır ve kararlı çıkacağız. Bugün biz iyi oynamadık, Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz şeklinde konuştu.

Galatasaraylı Nevriye Yılmaz ise, Bugün takım halinde iyi oynamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Cuma günü daha iyi oynayıp maçı kazanacağız dedi.

Salon Ülker Sports Arena Metro Enerji

Hakemler Rüştü Nuran, Halil Baldemir, Ozan Çakar

Fenerbahçe Birsel Vardarlı 3, Pondexter 15, McCoughtry 18, Yacoubou 6, Hollingsworth 9, Matovic 15, Esmeral Tunçluer 10, Tuğçe Canıtez, Cansu Köksal,

Hülya Çoklar, Kübra Siyahdemir 5

Galatasaray Odeabank Işıl Alben 2, Zellous 9, Şebnem Kimyacıoğlu 6, Bone 12, Lyttle 10, Nevriye Yılmaz 4, Torrens 11, Yasemen Saylar, Bahar Çağlar 2,

Esra Şencebe 1, Ayşe Cora 4

1. Periyot 18-17

Devre 45-30

3. Periyot 59-46

5 Faulle Çıkan 35.59 Birsel Vardarlı (Fenerbahçe)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title