Haberler

60 Yaşındaki Fadime Abla 22 Yıldır Direksiyon Sallıyor

Bursa'da 22 yıldır geçimini dolmuş şoförlüğü yaparak sağlayan Fadime Gönülsüz, sağlığının elverdiği müddetçe çalışacağını söyledi.

Mesken- Yeşilyayla güzergahında 1995 yılından bu yana direksiyon sallayan 60 yaşındaki Fadime Gönülsüz, erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor. Eşini kaybettikten sonra şoför çalıştırmaktan bıktığını ve direksiyonun başına kendisinin geçtiğini anlatan Gönülsüz, "Arabaya oturdum baba oldum, eve gittim anne oldum. Bunu da zevkle yaptım. Çocuğum 2 üniversite okudu. Hiçbir kötü alışkanlığı yok. Oğlum bana ara sıra yardım ediyor. Yolcuların çocuğumu methetmesi bana haz veriyor" dedi.

Dolmuş şoförlüğünü hakkıyla yaptığını belirten Fadime Gönülsüz, "Beyler eve gidince hanımlar işlerini yapıyor. Ama benim hanım çok tembel. Çünkü hem anne, hem baba olduğum için evdeki bütün işleri de ben yapıyorum. Ama yine de bu işi severek sürdürüyorum. Allah bereket versin, kısmetimi kazanıyorum. Allah haram yedirmesin, önemli olan bu" diye konuştu.

Gece 23.00'de işe çıktığını, belirli saatlerde işlerin azaldığını ve aracın bakımını yaptırdığını anlatan Gönülsüz, "Belirli rahatsızlıklarımız var, ama onlara yüz vermiyoruz. Şeker, kolestrol, tansiyon babamdan bana miras kaldı. Sağlığımız el verdiği sürece, gücümün yettiği kadar çalışmaya devam edeceğim. Çünkü ben çalışmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

"Gün yapacaklarına çalışsınlar"

Çalışmanın çok güzel olduğunu kaydeden Gönülsüz, "Ben Barakfakiliyim. Tarlada tütün dikerken beni de götürün diye yalvarırdım. Büyüklerden daha iyi tütün dikerdim. Severek işimi yapıyorum. İnsanlar bir işi severek yaptıkları zaman başarılı oluyor" dedi.

Kadınlara da seslenen Gönülsüz, "Ben bu işi bu kadar zamandır yapıyorum artık arkamdan da gelsinler istiyorum. Ben başladım arkası devam etsin. Gün yapmaktansa, gezmektense çalışsınlar" diye konuştu.

Duraktaki ortamı da anlatan Gönülsüz, "Çok sevdiğim insanlar var. Ama rakip olduğun için, burada sohbet edersin, yola çıktığın zaman da, dolu mu geliyor, boş mu geliyor ona bakılır. Yüzlerinde gülümseme olsa da içinden vururlar, bu işin cilvesidir" şeklinde konuştu.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topçu, 8 Mart Dünya Kadın Günü dolayısıyla 22 yıllık şoför Fadime Gönülsüz'e Türk bayrağı ve fincan takımı hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyayla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title