Haberler

60 Yaşındaki Eski Gangster, Hamile Bıraktığı 19'luk Kızı Kuma Getirdi!

Güncelleme:

ABD'de Thom Miller, hamile bıraktığı 19 yaşındaki sevgilisi Reba'yla evlenmek istediğinde eşi Belinda Miller (44) bu evliliğe olur verdi.

HABERLER.com Çoğu kadın, eşi metresini hamile bırakırsa çılgına döner. Ama ABD'nin Ohio eyaletinde Belinda Miller (44) adında bir kadın, papaz kocası Thom Miller (60) hamile bıraktığı 19 yaşındaki sevgilisi Reba Kerfootruba'yla evlenmek istediğinde bu evliliğe onay verdi. Thom ve Reba, Thom'un kilisesinde evlendi. Thom şu anda iki gelinin de yaşayabileceği büyük bir ev inşa ediyor.

ESKİ GANGSTER ŞİMDİ PAPAZ

Thom, ABD'nin Ohio eyaletinde eskiden gangsterlik yapıyordu. Barda çıkan bir kavgada bir adamı bıçakladığı gerekçesiyle 1991'de yedi yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ama Thom hapisten çıkınca hayatını tamamen değiştirdi. Eskiden mafya için çalışan Thom, şimdi yaşadığı mahallenin papazlığını yapıyor.

Thom, eşi Belinda'yla çok eşlilik üzerine ilk kez yedi yıl önce konuşmuştu. Ama o tarihte 19 yaşındaki Reba Kerfootruba, Miller ailesine daha katılmamıştı.

Thom, Reba'nın ailesinin bir arkadaşıydı ve genç kadını çocukluğundan beri tanıyordu. Ama Thom ve Reba birlikte çalıştıkları bir aşevinde birbiriyle yakınlaştı.

Reba, "İlk başlarında ailem yanlış bir şey yaptığım kanısındaydı. Evli biriyle birlikte olmamı uygun bulmuyorlardı. Ama aradan geçen zaman zarfında şimdi benim kadar mutlular."

BELİNDA, EŞİNİN İKİNCİ KEZ EVLENMESİNE İZİN VERDİ

Belinda ise Thom'un hamile bıraktığı sevgisiyle evlenmesine onay vermişti. Belinda "Yeni doğacak bebek hakkında şakalar yapıyoruz ve evimiz küçük olduğundan bebeğin nerede kalacağını konuşuyoruz. Zira Reba'nın arada dinlenmeye ihtiyacı olabilir." diyor.

THOM, CEMAATİNİN TAM DESTEĞİNİ ALAMADI

Belinda, Thom ve Reba; Reba ve Thom'un biyolojik çocuğunu bir aile olarak büyütmek istiyor.

Ama herkes bu evliliğe bu kadar sıcak yaklaşmıyor. Thom, memleketi Ohio'da cemaatinin tam desteğini alamasa da alternatif hayat biçimini saklama gereği duymuyor.

Kaynak: mirror.co.uk, Dan Howlett ve Samantha Grillo.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Miller Ohio Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

gercek:

Ben olsam eskiyi bosardim. Yada nie bosiyim ki temizlikci olarak yanimda calistiririm

6
36
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

yaşlıların babacan olduğunu sanan yanılıyor. moruklar daha rezil. bazı yorumlara katılıyorum. kadınlar yaşlılarla takılıyor, nednense erkekler takılmıyor 1 yaş büyük bile istemiyorlar ara sıra gördük.

17
0
yanıtYanıtla
gercekciMobil-ANDROID:

Allah akil versin ya salakmi bu kiz

14
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaa:

türkiyede olsa . . feminist denen toplum düşmanları ve laiklik savunucuları yer yerinden oynatırdı.

7
3
yanıtYanıtla
maha ağa üçüncüyü ister:

bu kadınları anlamıyorum ya. . . erkekler ninesi yaşında bir kadınla kesinlikle sevişmezler. . . bu kızlar neden dedesi yaşında bir erkekle sevişiyor iğrenç bişey ya. . . .

10
0
yanıtYanıtla
KS:

kiz moruklari seviyor demek !

9
0
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!!!!!:

NE MANYAK KIZ BAŞKA ERKEK KALMAMIŞ SANKİ İĞRENÇ

8
0
yanıtYanıtla
hah hah:

tam da beklenenin yapmışlar. bu kadar bastırılırlarsa olacağı bu. pis yobazlar

4
3
yanıtYanıtla
Eksper:

Ata sozu: Kırk yaşından sonra aldığın genç kadını başkası için alırsın . Bu adamın ortağı çoktur demedi demeyin.

4
2
yanıtYanıtla
asya:

Yazılmamış ama muhtemelen buyuk eşin çocuğu olmuyordur. ve kocasından da boşanmak istemiyordur. Koca da ilk bulduğu genç güçlü bir kadından çocuk yapmış

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title