Haberler

60 Bin TL'lik Elbisesi Olan Yarışmacı 'Bu Tarz Benim'i Salladı

Güncelleme:

Olaylı yarışmanın ikinci sezonunda yer alan yarışmacı Nazlı Hamarat, yarışmanın son bölümünde 60 bin liralık elbise muhabbetiyle jüriyi ve seyircileri şaşırttı.

TV8′deki Bu Tarz Benim yarışması izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 2. sezonundaki yarışmada en dikkat çeken isimlerden biri de Nazlı Hamarat. Gerek sesi gerekse de güzelliği ile dikkat çeken Nazlı Hamarat, yarışmanın son bölümünde 60 bin liralık elbisesi ile jüriyi ve seyircileri şaşırttı. Güzel yarışmacı daha önce sadece tek bir elbiseye 60 bin lira ödediğini ifade etmişti.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

1988 doğumlu olan Nazlı Hamarat 26 yaşında. Hamarat, Ege Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünden mezunu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (82)

yazıklar olsun:

Doğu''da 4 kardeş aynı okulda okuyor. Hepsi aynı gün okula gitmiyor. Öğretmenlerden birinin bu durum dikkatini çekiyor. Meğer, 1 çift ayakkabıları olan bu kardeşler, sırasıyla ayakkabıyı giyerek okula gittiği için aynı gün hepsi okula gidemiyor. 1 aylık bir gerçek haber bu. Allah , 60 bin tl lik kıyafet alanları, bunlara prim verenleri ıslah etsin. . . . .

61
1
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

60 binlik elbise alan bir kişinin 100 binlik ödül için bu rezil yarışmaya niye katılır. ...

60
0
yanıtYanıtla
xy:

ben devlet memuruyum. devletim benim maaşımdan vergisini çatır çatır alıyor. ben bir yılda yirmi beş bin civarında kazanıyorum. belli bir miktardan sonra vergi dilimine girip vergimizi veriyoruz. ben şimdi merak ediyorum bu hanımefendi benim iki buçuk yılda kazandığım parayı bir elbiseye veriyor. peki ya devlete kazancının ne olduğunu gösterip vergisini veriyor mu?

50
3
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Hic sevmiyorum bu yarismayi hep birbirlerini asagiliyolar sokak kadinlari gibiler

41
3
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

ALLAH BELANIZI VERSİN MİLLET EKMEK PARASINI BULAMIYOR SEN 60, 000 LİRALIK ELBİSEYİ GİYİYORSUN

37
5
yanıtYanıtla
Emekli işçi:

İğrençlik ve kokuşmuşluklarla kendilerini tatmin etmek isteyen çürümüş bir toplumsal zavallılar olarak nitelenen bu güruhtan başka bir şey beklenemez.

29
2
yanıtYanıtla
cihan bursa:

acunun bütün programlarını kapatacaksın bütün mal varlığına el koyup sehit ailelerine dağıtacaksın bu programlara katılanlarında vatandaslık haklarını iptal edip sınır dısı ediceksin bildiğin milletle dalga geciyolar kızlarımız gecekondularda kirada oturdukları evlerden bu programları izleyip zenginliğe özeniyolar ne ana ne baba sözü dinliyolar bakın dikkat edin 2002 senesinden beri bu ülkede ne ahlak kaldı ne düzen eskiden erkek adam küpe bile takamazdı şimdi binlerce travesti yürüyüsler düzenliyor birilerine bu rezilliğin adına özgürlük ve dindar genclik diyor tabi yersen. . . .

27
3
yanıtYanıtla
sibel:

ben vergi daire müfettişlerini ğöreve davet ediyorum bi elbiseye 60 tl parayı nerden bulmuşta vermişl nokta

28
0
yanıtYanıtla
xyz:

ben o parayı kazanmak için 60 ay çalışıyorum kadın elbisesine 60 milyar veriyor adaletini sevdiğimin dünyası.

27
1
yanıtYanıtla
Kamelya Mobil-IOS:

Çok saçma yarışma bence hakikaten tam görgüzsüzlügü simgeliıyor yarışma kaldırılması lazım retük nerdesin.

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title