Haberler

Enes'in Katil Zanlısının Kocası ve Kaynı da Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Iğdır Tuzluca'da vahşice öldürüldükten sonra patates bahçesine gömülen 6 yaşındaki Enes Tosun'un katil zanlısının kocası ve kaynı da gözaltına alındı.

Iğdır'ın Tuzluca'da öldürülen 6 yaşındaki Enes Tosun'un katil zanlısı G.T'nin kocası ve kaynı da gözaltına alındı.

SORUŞTURMA SÜRDÜRÜLÜYOR

İlçeye bağlı Güllüce köyünde 5 gün boyunca aranan ve bir akrabasının bahçesinde şeker çuvalının içinde toprağa gömülü halde bulunan Tosun'un öldürülmesine ilişkin soruşturma hem emniyet hem de jandarma ekiplerince sürdürülüyor.

KATİL ZANLISININ EŞİ VE KAYNI DA GÖZALTINDA

Olay günü gözaltına alınan G.T.'nin ifadesi doğrultusunda, "yardım ve yataklık" suçunu işledikleri şüphesiyle G.T.'nin eşi Mahmut T. ve kaynı Mehmet T. de jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KÖPEKLER SAYESİNDE BULUNMUŞTU

29 Haziran pazartesi günü oyun oynamak için evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Enes Tosun'un cesedi, 4 Temmuz cumartesi günü Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen ekip ve özel eğitimli köpekler sayesinde akrabasına ait bahçede toprağa gömülü halde bulunmuş, olayla ilgili akrabası G.T. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güllüce Tuzluca Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

realist turk:

bu aile kürt hemde iyi tanıyorum aileyi ama öldüren kadın kürt değil sanırım, ve bu meselenin kürtlük türklükle alakası yok, buradan kürtlere saldıranlara sesleniyorum, özgecanı ve muğladaki kızı tecavüz ederek öldürenlerde mi kürttü cahiller ordusu

14
2
yanıtYanıtla
CEO:

BİR GÜN İDAM GERİ GELECEK AMA O ZAMAN COK GEC OLACAK

8
1
yanıtYanıtla
melek:

nasıl bukadar canı kötu oluyorlar vijdansızlar nasıl kıydınız

7
0
yanıtYanıtla
Hilay:

Insan değil desen daha doğru olur

6
0
yanıtYanıtla
ayşee:

Bu haberi her okuduğumda içim cız ediyor Rabbim kötü insanlardan korusun inşallah hepimizi

6
0
yanıtYanıtla
CNRKLC42:

MALMISINIZ OLUM YA ÇOCUK ÖLMÜŞ SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ MALAKLAR. ADAM OLUN LAN BAŞLARIM KÜRDÜNE MÜRDÜNE ARABINA MARABINA LALELER.

2
2
yanıtYanıtla
çigdem citak:

Allah boyle insanlara evlat yuzu gostermesin zevkleri icin onlara bile kiyarlar

2
0
yanıtYanıtla
berna:

ALLAH ım bu tür cani kullurının canını birden alma yavaş yavaş acı çektire çektire canlarını al ölümleri kolay olmasın

1
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Serefsızler

0
0
yanıtYanıtla
ismail EKiN:

Rabiim o iki cani bellasini versin o minik enes sucu neydi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title