Haberler

6. Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı

Karadeniz 6. Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı Trabzon'da yapıldı.

Karadeniz 6. Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı Trabzon'da yapıldı.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ile Samsun ve Ordu'dan su ve kanalizasyon idareleri temsilcileri katıldı.

Köksal'ın, çalışmalarıyla ilgili sunumunun ardından bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları görüşüldü.

Su ve kanalizasyon idareleri yetkilileri, toplantının ardından Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan su sayacı fabrikasını ziyaret ederek incelemede bulundu.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, benzer sorunlara ortak çözüm yolları aradıkları için toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi.

Karadeniz'de birbirine yakın üç büyükşehir bulunmasının önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Köksal, "Aynı coğrafi bölge içinde benzer şartlarda çalışmalarını sürdüren komşu su ve kanalizasyon idareleriyle belli aralıklarla bir araya gelerek halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmenin yollarını arıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Köksal Karadeniz Trabzon Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title