Haberler

6 Polise "Eziyet" Suçundan Ceza, 5 Polise Beraat Verildi

Mahkeme heyeti, 6 polisi, Ahmet Koca'ya "eziyet" suçundan 1'er yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme heyeti, 6 polisi, Ahmet Koca'ya "eziyet" suçundan 1'er yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı. Cezayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına karar verdi. 5 polis de "işkence" suçundan beraat etti. Mahkeme heyeti, aynı davada "görevi yaptırmamak için direnme" ve "hakaret" suçlarından yargılanan Ahmet Koca'nın da beraatine hükmetti.

Fatih'te, askerden izinli gelen Ahmet Koca'yı 18 Haziran 2012 tarihinde hamile akrabasının yanında darp ettikleri gerekçesiyle 11 polisin yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında tutuksuz yargılanan 6 polis ile avukatları ve müşteki sanık Ahmet Koca'nın avukatı Efkan Bolaç hazır bulundu. Son sözleri sorulan 6 polis beraat kararı verilmesini talep etti.

6 POLİSE "EZİYET" SUÇUNDAN CEZA

Kısa aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklar Adem Doğan, Muhammet Mustafa Gülcan, Atalay Erzurumlu, Ali Yener, Fatih Kalabalık ve Mustafa Altınok'un Ahmet Koca'ya karşı "eziyet" suçundan 1'er yıl 8'er ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanıkların kasıtlı bir suçla mahkum olmadığı ve ileride bir daha suç işlemeyeceği hususunda kanaat oluştuğunu belirten mahkeme heyeti cezayı erteledi. Mahkeme heyeti, sanıkların 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına da karar verdi. Buna göre, 6 polis 5 yıl içinde suç işlemezse, haklarındaki hapis cezası ortadan kalkacak.

5 POLİSE BERAAT

Sanıklar Mehmet Karakoyun, Seyit Ali Aktaş, Can Ahmet Akgün, Ahmet Gülen ve Ahmet Özdemir'in ise işkence suçundan beraatlerine karar verildi.

AHMET KOCA DA BERAAT ETTİ

Aynı davada "görevi yaptırmamak için direnme" ve "hakaret" suçundan yargılanan Ahmet Koca da suçsuz bulundu. Toplanan deliller, dosya kapsamı göz önüne alınarak, atılı suçların Ahmet Koca tarafından işlendiğinin sabit olmadığını belirten mahkeme heyeti, Koca'nın beraatine hükmetti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Ahmet Koca Can Ahmet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title