Haberler

6'ncı Kat Penceresinden Otomobilin Üzerine Düştü

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde orucunu açtıktan sonra pencereyi açarak sigara içen 18 yaşındaki Sevda Taşkın, dengesini kaybederek 6'ncı kattan aşağı düştü.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde orucunu açtıktan sonra pencereyi açarak sigara içen 18 yaşındaki Sevda Taşkın, dengesini kaybederek 6'ncı kattan aşağı düştü. Park halinde bir otomobilin üzerine düşen Taşkın, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye altına alındı.

Olay, dün akşam Camiatik Mahallesi Çifte Hamam Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 6'ncı katta oturan tekstil işçisi Sevda Taşkın, orucunu açtıktan sonra sigara içmek için pencereyi açtı. Pencereden başını çıkararak sigara içtiği sırada dengesini kaybeden Taşkın, kapı önünde park halinde olan 59 LV 102 plakalı otomobilin üzerine düştü. Komşuların ihbarıyla gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Taşkın, ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Oturduğu apartmanın 6'ncı katındaki pencereden düşen Taşkın'ın vücudunun bir çok yerinde kırıklar olduğu belirtildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title