Haberler

6 Günde 500 Kilometre Pedal Çevirdiler

Bursalı bisikletçiler, farklı bir bayram tatili geçirmek için bisikletle Akdeniz turu yaptı.

Bursalı bisikletçiler, farklı bir bayram tatili geçirmek için bisikletle Akdeniz turu yaptı. Muğla Milas'tan başladıkları turu Antalya'da bitiren bisikletçiler, 35 dereceyi bulan sıcakta yaklaşık 500 kilometre pedal çevirdi.

Bayram tatillerini bisikletleri ile Akdeniz sahil turu yaparak geçirmek isteyen Barış Yahşi (29), Murat Sümer (27) adlı iki kafadar, farklı maceralara atıldı. Kamp için çadır başta olmak üzere gerekli malzemeleri bisikletlerine yükleyen ekip, Muğla'dan başladıkları turda günde ortalama 85 kilometre yaparak 6 günde yaklaşık 500 kilometre yol kat etti.

Milas'dan başladıkları bisiklet turunda Akyaka, Köyceğiz, Göçek üzerinden Fethiye Ölüdeniz'e geçen ekip, burada tanıştıkları ve Bodrum-Antalya turu yapan iki maceracıyla sayılarını 4'e çıkardı. Yollarına 4 kişiyle devam eden grup, Kaş, Kalkan ve Demre'den geçerek Antalya'da yolculuklarına son verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Akdeniz Milas Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title