Haberler

6 Ayda 34 Gasp ve Soygun Gerçekleştiren Şüpheliler Yakalandı

Bazı soygun ve gasp anları güvenlik kameralarına yansıdıHaber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHAİstanbul'da 34 ayrı soygun ve gasp gerçekleştirdiği belirlenen 11 kişi gözaltına alındı.

Bazı soygun ve gasp anları güvenlik kameralarına yansıdı

Haber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

İstanbul'da 34 ayrı soygun ve gasp gerçekleştirdiği belirlenen 11 kişi gözaltına alındı.

Sultangazi'de 6 ay önce bir market silahlı ve maskeli kişiler tarafından soyuldu. Devamında aynı bölgede bir benzin istasyonu, telefon bayisi ve turizm acentasının da aralarında bulunduğu 34 soygun ve gasp gerçekleştirildi. Soygun ve gasplarla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü çalışma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri olaylarla ilgili güvenlik kameralarını topladı. Bir şüphelinin kimliğini tespit eden polis şüpheliyi gözaltına aldı. 11 kişilik şebekenin bilgilerine ulaşan polis şüphelileri tek tek gözaltına aldı.

Emniyette sorguya alının şüphelilerin 34 ayrı soygun ve gaspı gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüphelilerin bazı soygun ve gasp anları güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

SOYGUN ANLARI KAMERADA

Bir benzin istasyonuna gelen şüpheliler çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları ve sigaraları alarak kaçıyor. Bir turizm acentasında yaşanan soygun anı da kameralara yansıdı. İçeri giren silahlı ve maskeli soyguncuları gören vatandaşlar panik halinde dışarı kaçıyor. İçerideki para, telefon ve değerli eşyaları alan soyguncular daha sonra kaçıyor.

Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 8'i tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title