Haberler

6 Ay Önce Kaybolan Postacı, Baraj Gölünde Aranıyor

KARAMAN'da 6 ay önce kaybolan postacı 27 yaşındaki Ahmet Uysal'ın, otomobiliyle birlikte baraj gölüne atıldığı ihbarı üzerine, iki barajda başlatılan arama çalışması tek baraj üzerinde yoğunlaştırıldı.

KARAMAN'da 6 ay önce kaybolan postacı 27 yaşındaki Ahmet Uysal'ın, otomobiliyle birlikte baraj gölüne atıldığı ihbarı üzerine, iki barajda başlatılan arama çalışması tek baraj üzerinde yoğunlaştırıldı. Ancak şu ana kadar Uysal ve otomobilinin izine rastlanmadı. Karaman'ın merkez Ahmet Yesevi Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan PTT'de posta dağıtıcısı bekar Ahmet Uysal, geçen 15 Ağustos gecesi 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ancak yapılan arama çalışmalarında Ahmet Uysal ve otomobilinin izine rastlanmadı. Oğlunun akıbetini merak eden ve biran önce bulunmasını isteyen ayakkabı tamircisi olan babası Ramazan Uysal da, bir televizyon kanalında kayıplarla ilgili programa katıldı. Canlı yayına telefonla bağlanan ve adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, Ahmet Uysal'ın dövülüp otomobiliyle birlikte baraj gölüne atıldığını duyduğunu söyledi.

İKİ BARAJDA ARAMA ÇALIŞMALARI

Bu gelişme üzerine güvenlik güçleri, canlı yayına bağlanan kişinin ifadesine başvurduktan sonra, geçen çarşamba günü Karaman kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta ve Gödet Çayı üzerinde kurulu sulama amaçlı Fisadun Barajı'nda arama çalışması başlattı. AFAD'ın desteğiyle yapılan arama çalışmasında dalgıçlar sualtı kameralarıyla baraj dibini tararken, bir başka ekip de dün kente 30 kilometre uzaklıkta İbrala Çayı üzerinde kurulu yine sulama amaçlı Yeşildere Barajı'nda çalışma başlattı. Her hangi bir ize rastlanılmayan Fisadun Barajı'nda çalışmalar durdurulurken, Yeşildere Barajı'nda ise çalışmalar bugünde devam ediyor. Ancak şu ana kadar Uysal ve otomobilinin izini rastlanılmadı. - Karaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Uysal Yeşildere Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title