Haberler

6. Akademik Geriatri Kongresi

Güncelleme:

Avea, 6. Akademik Geriatri Kongresi'ne mobil sağlık çözümleriyle katıldı

Mobil sağlık alanında yenilikçi çözümler üreten Avea, 6. Akademik Geriatri Kongresi'ne sponsor olarak, mobil sağlık konusunda yaşlı bakım çözümlerini tanıttı

Akademik Geriatri Derneği tarafından her sene gerçekleştirilen Akademik Geriatri Kongresi'nin altıncısı bu yıl Avea'nın sponsorluğunda 22–26 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir'de düzenlendi. Kongre, geriatristler, iç hastalıkları uzmanları, huzur ve bakım evleri çalışanları, aile hekimleri, pratisyen hekimler, nöroloji uzmanları, psikiyatri uzmanları ve fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları başta olmak üzere geriatri alanıyla ilgilenen tüm hekimleri ve konuyla ilgili herkesi bir araya getirdi.

Kongrede, geriatrik yaş grubunun sık görülen hastalıkları ve bakımları çeşitli yönleriyle tartışıldı. Yaşlı bakımında dünyadaki son gelişmelerin ve akademik çalışmaların paylaşıldığı kongre kapsamında, Avea da bu alanda özellikle ihtiyaç sahiplerinin daha bağımsız ve daha güvenli bir yaşam sürmesine olanak tanıyan kişisel iletişim ve güvenlik çözümleri ile uzaktan takip ve kontrol hizmetlerini tanıtarak, bu hizmetlerin insan sağlığı için önemine dikkat çekti.

Avea'nın sağlık alanındaki çalışmalarının temelinde; mobil uygulamalarını yaygınlaştırarak, mobiliteyle zaman ve mekandan bağımsız, kesintisiz sağlık hizmetinin yaratılması olduğunu söyleyen Avea Kamu Satış ve Ankara Bölge Direktörü Mehmet Işık"Mobil sağlık alanına Avea olarak çok önem veriyoruz. SMS bilgilendirme servislerinden mobil imzaya, telefonla sağlık danışmanlığından kronik hasta takibine bu alanda fark yaratan projeleri ardarda hayata geçirdik. Teletıp projelerimiz hızla gelişiyor; bunun yanısıra telebakım adını verdiğimiz yaşlı bakımına ve güvenliğine özel çözümlerimizle de ihtiyaca yönelik hizmetler sunuyoruz.

Bu alandaki ilk adımı bayilerimizde satılmakta olan kolay telefon Doro ile attık. Kamu için de sağlık oldukça ön plana çıkan, ülkemizin bütçesinde önemli bir oranı oluşturan bir alan. Bu noktada hekimlerimizin, üniversitelerin, sağlık kurumlarının ve bakanlığın ihtiyaçlarını gözeterek en uygun ve hem sistem hem de hastalar açısından en faydalı çözümleri sunuyoruz. Avea daha mutlu bir gelecek için sağlık konusunu çok önemsiyor,mobil sağlık alanında katma değer yaratacak yenilikçi ürünler sunmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

İzmir Avea Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title