Haberler

58 Sığınmacı Kurtarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kamyonun durdurulması Sığınmacıların kurtarıldı Söke'de durdurulan kamyonetin kapalı kasasında, yasa dışı geçiş için sahil beldesine götürülen ve havasızlıktan zor anlar yaşayan 58 sığınmacı kurtarıldı Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir kamyonetin kapalı kasasında, yasa dışı geçiş için sahil beldesine götürülen ve havasızlıktan zor anlar yaşayan 58 sığınmacı kurtarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kamyonun durdurulması

Sığınmacıların kurtarıldı

Söke'de durdurulan kamyonetin kapalı kasasında, yasa dışı geçiş için sahil beldesine götürülen ve havasızlıktan zor anlar yaşayan 58 sığınmacı kurtarıldı

Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir kamyonetin kapalı kasasında, yasa dışı geçiş için sahil beldesine götürülen ve havasızlıktan zor anlar yaşayan 58 sığınmacı kurtarıldı.

Söke Doğanbey ve Sarıkemer mahallelerinde yol kontrolü yapan Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine O.A'nın kullandığı kapalı kasa kamyoneti durdurdu. Kamyonetin kapalı kasasını açan jandarma, havasızlıktan zor anlar yaşayan sığınmacıların bulunduğunu gördü.

Korumalı kasada oksijensiz kalan çoğunluğu çocuk 58 sığınmacıya çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti.

Kasadan çocuğuyla birlikte indirilen Suriyeli bir kadın, kendisine yardımcı olan sivil askerin boynuna sarılarak ağladı.

Yasa dışı geçiş için sığınmacıları sahil beldesine götürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan O.A, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Sığınmacılar ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title