Haberler

    58 Saniyede 50 Bin Satan Telefon

    Akıllı telefonlar dikkat çekmeye devam ediyor.

    Mahmut Saral - -

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir rapora göre ZTE Grand S 2 LTE, 58 saniyede 50 bin adetlik satış gerçekleştirdi. ZTE'nin Las Vegas'ta düzenlenen CES fuarında görücüye çıkardığı bu yeni telefonu, birkaç gün önce Çin'de satışa sunulmuştu.


    ZTE Grand S 2 LTE, teknik özellikleriyle de yılın en dikkat çekici modellerinden bir tanesi.


    Telefonda 5 inçlik FullHD ekran, Gorilla Glass 3 teknolojisi, Snapdragon 801 serisine mensup 2.3GHz değerde 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza, 13MP ana kamera, 2MP ön kamera gibi özellikler bulunuyor. Android 4.3 ile gelen telefon için kısa süre sonra KitKat güncellemesinin yayınlanması da bekleniyor.


    Tabii ZTE, Çinli bir üretici. Çin pazarına baktığımızda da gelişmeye açık, nüfusuyla da birçok üreticinin dikkatini çeken bir pazar. Bu sebeple de 2014 yılı toplamında 400 milyon adet akıllı telefon satışı hedefleniyor. ZTE de yeni modeliyle bu pazarda en çok ilgi çekenlerden biri olmak istiyor. Görünüşe göre ilk satışlar da gayet iyi.


    Bakalım bu ilgi çekici telefon, Çin pazarının ardından Avrupa ve Amerika pazarlarına ne zaman uğrayacak...



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Mahmut Saral Las Vegas Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title