Haberler

56 PKK'lının Cenazesi Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü

Güncelleme:

Şırnak merkez, Silopi, Cizre ve İdil ilçelerinde günlerce devam eden çatışmalarda ölen 56 PKK'lı, Silopi'de kimsesizler mezarlığına gömüldü.

Şırnak kent merkezi, Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde hendek kazan, barikat kuran, patlayıcı tuzaklayan PKK'lılara yönelik güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda çeşitli tarihlerde öldürülen 61 PKK'lının Silopi İlçesi'ndeki Habur Sınır Kapısı'nda kurulan geçici Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri tamamlandı.

56 PKK'LIYA KİMSE SAHİP ÇIKMADI

Teröristlerden 5'inin cenazesi aileleri tarafından alınırken, kimsenin sahip çıkmadığı 56 cenaze de Silopi'deki kimsesizler mezarlığına gömüldü.

MEZAR TAŞLARINA NUMARALAR YAZILDI

Belediye ekipleri tarafından güvenlik güçleri gözetimi altından ilçedeki Başak ve Ofis mezarlıklarında toprağa verilen ve DNA örnekleri alınan PKK'lıların mezar taşları da numaralandırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Silopi Şırnak Cizre PKK 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

AA:

bunları parçalayp dağa taşa atacaksınn domuzlar yesini, hayattayken hava israfı gömülünce toprak.

9
1
yanıtYanıtla
kaldirin lan:

o pislikleri ordannnnnnnnnnn. . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
yaktirip yiktirmayin ortaligiiii:

kaldirin o pislikleriiiii ordannnnnn . . . sehit analari babalari kardesleri esleri evlatlariiiii hesap sormadannn. . . . . temizleyin yok edin o pislikleri ordannnnnn. . . . tarihimize dahil etmeyinnnnn. . . . . . . . silinnn bu pislikleri hayatimizdannnnn. . . . . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title