Haberler

54 Yaşındaki Kadın 1 Saat Leoparla Dövüştü

Güncelleme:

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde yaşayan 54 yaşındaki Kamla Devi, tarladan evine dönerken leopar saldırısına uğradı. Yanındaki çapa, yaba tarzı tarım aletleriyle 1 saat boyunca hayvanla boğuştuğunu söyleyen Devi, sonunda leoparı kaçırmayı başardı. Leopar bir süre sonra Devi’nin köyünün yakınlarında ölü olarak bulundu. Yaklaşık 1 km yürüdükten sonra yardım bulan ve vücudunda 3 kemiğin kırık olduğu belirlenen 3 çocuk annesi Devi’ye ise 100’ün üzerinde dikiş atıldı.

LEOPAR SALDIRILARI GENELDE 10 DAKİKADAN FAZLA SÜRMEZ

Vahşi Yaşam uzmanı Lakhpat Rawat ise bir leoparın 1 saat boyunca boğuşmasının kendisi için büyük sürpriz olduğunu söyledi. Rawat, “Leopar ancak kendisinden çok üstün bir rakip gördüğünde kaçar. Saldırıları ise sadece bir kaç dakika içinde gerçekleşir, 10 dakikadan uzun süren leopar saldırısına pek rastlanmaz” dedi.

LEOPAR SALDIRISININ HER ANINI ÇOK İYİ HATIRLIYOR

Devi’ye 1 saat boyunca saldıran leoparın muhtemelen çok genç ve deneyimsiz olduğunu belirten Rawat, “Karşısındakini ciddi biçimde yaralamış olması da leoparın rakibini öldürme umuduyla saldırıyı uzatmasına neden olmuş olabilir” dedi. Devi ise yerel medyaya leopar saldırısının her anını ve ne kadar sürdüğünü çok iyi hatırladığını vurguladı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

baba:

kadını leoparda yenemediyse biz daha neyin mücadelesini veriyoruz.

20
1
yanıtYanıtla
CENGO:

BU KADIN KESİN ÇINARLIDIR.

15
1
yanıtYanıtla
haberinde bir gururu var:

Sacma yalan haber :))

6
9
yanıtYanıtla
Adilhan:

karı dırdırından ölmüştür kesin.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title