Haberler

53 Yabancı Uyruklu Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yabancı uyrukluların sahil güvenlik botundan inmesi Konuşmaları ve genel detaylar Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen yabancı uyruklu 53 kişi yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yabancı uyrukluların sahil güvenlik botundan inmesi

Konuşmaları ve genel detaylar Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen yabancı uyruklu 53 kişi yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçe sahilinden lastik botla Ege Denizi'ne açılan Afganistan uyruklu 53 kişi, bölgede devriye görevi yapan sahil güvenlik ekibince fark edildi.

Ekiplerce, Küçükkuyu beldesinde karaya çıkarılan yabancı uyruklulardan bazılarının daha önce de aynı yöntemle Midilli'ye kaçma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı belirlendi.

Yiyecek, içecek ve giyecek ihtiyaçları karşılanan yabancı uyruklular, daha sonra Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Midilli Adası Yunanistan Çanakkale Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title