Haberler

52 Yaşındaki Muhasebeci, Hukuk Fakültesini Kazanmak İçin YGS'ye Girdi

Güncelleme:

Adana'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na giren 52 yaşındaki Cengiz Gündoğdu, yıllardır hayalini kurduğu hukuk fakültesi için yarışacağını söyledi.

Adana'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren 52 yaşındaki Cengiz Gündoğdu, muhasebeci olduğunu ancak ilerleyen yaşına rağmen hukuk okumaktan vazgeçmediğini bu yüzden sınava girdiğini belirtti.

ZOR ANLAR YAŞADI

Erken saatte okula gelen Cengiz Gündoğdu, polis arama noktasında zorlandı. Polis, Gündoğdu'nun getirdiği suyun üzerindeki marka yazılı kısmı çıkarmasını istedi. Bir süre onları çıkarmakla uğraşan Gündoğdu, daha sonra arama noktasına geri geldi. Gündoğdu muhasebeci olduğunu, ilerleyen yaşına rağmen hep hukuk okumak istediğini bu nedenle sınava girdiğini söyledi.

DİLENCİLER, BAHÇEYİ DOLDURDU

Adaylar içeri alınırken aileleri de onları yalnız bırakmadı. Okulun bahçesini çok sayıda aile doldurunca dilenciler de bahçeye gelerek ailelerden para dilendi. Bir süre sona hem dilenci hem de aileler okul bahçesinden çıkartıldı.

ERKEK ADAYLAR İKİ KEZ ARANDI

Bunun yanı sıra erkek adaylar da sınav salonuna girmek için aramadan geçti. Erkek adaylar önce polis tarafından elle arandıktan sonra ikince kez de dedektörle aranıp sınav salonuna alındı. Yapılan ince aramalarda ÖSYM'nin belirlediği eşyalar dışında içeri hiçbir şey alınmadı. Yabancı eşyalar ya emanete verildi, ya da çöpe atıldı. Bir aday ise cebindeki bozuk parayı hemen salon girişindeki bir çocuğa verdi. Çocuk parayı neden verdiğine bir anlam veremedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gündoğdu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title