Haberler

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne Doğru

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin tanıtım filmi yayınlandı.

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin tanıtım filmi yayınlandı.

Festival ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Kasım-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin tanıtım filmi, resmi internet sitesinde sinema severlere sunuldu.

Bir ustanın elinden çıkan Altın Portakal ödülünün ardındaki simyayı konu alan film, sinemaya ve festivale dair birçok parçanın, emeğin ve duyguların bir araya gelişini sinematografik bir dille hikayeleştiriyor.

Punctum Creative Production tarafından hazırlanan film için özel bir atölye mekanı tasarlandı. Marangozluk, demir işleri ve kimyasal deneyler gibi süreçlerin gerçekleştiği atölyedeki usta, küçük ve sihirli dokunuşlarla Altın Portakal Ödülü'nü üretiyor.

Mucit bir zanaatkar olarak resmedilen usta rolünde Cem Köklükaya'nın rol aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran, yönetmenliğini ise Olgu Demir üstlendi.

Filmin tasarımlarında ise sanat direktörü olarak Sırma Bradley'in imzası var.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title