Haberler

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. etabını CCC Sprandi-Polkowice takımının İtalyan sporcusu Davide Rebellin kazandı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 3. etabını CCC Sprandi-Polkowice takımının İtalyan sporcusu Davide Rebellin kazandı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 3. etabı, 165 kilometrelik Kemer- Elmalı parkurunda düzenlendi. İlk iki etapta Akdeniz sahillerinde pedal çeviren bisikletçiler, turun 3. gününde sıfır noktasından bin 850 metre yükseklikteki zirveye tırmandı.

Son 11 kilometresi maksimum 14,8 ortalama ise 7,1 eğime sahip turun en zorlu parkurunda, sporcular büyük efor sarf etti.

Karların henüz tam erimediği Elmalı ilçesi Göğübeli geçidine uzanan etabın son 100 metresinde Hırvat bisikletçi Kristijan Durasek'i geçen Rebellin, 4 saat 34 dakika 11 saniyelik derecesiyle birinciliği elde etti.

Rebellin'in 7 saniye arkasından gelen Lampre-Merida'nın sporcusu Durasek ikinci, Bretagne-Seche Environnement takımından Arjantinli Eduardo Sepulveda ise üçüncü oldu.

Genel klasmanda 12 saat 13 dakika 41 saniyelik süresiyle liderliğe yükselene İtalyan Rebellin, 'turkuaz mayo'yu ilk iki yarışın galibi Mark Cavendish'ten aldı. Rebellin'i genel klasmanda da Durasek ve Sepulveda izledi.

CAVENDİSH ÖDÜL TÖRENİNE YETİŞEMEDİ

Genel klasmanda liderliği kaptıran Etixx-Quick Step ekibinin bisikletçisi Cavendish, etabı 135. sırada bitirdi. Cavendish, genel klasmanda ise 123. sıraya geriledi.

Büyük Britanyalı sprinter ancak en iyi sprintere verilen "yeşil mayo" klasmanın zirvesinde yer almaya devam etti. Cavendish'e mayosu, ödül töreni sırasında finişe gelemediği için daha sonra verildi.

En iyi tırmanışçı sıralamasında ilk sıraya yükselen Colombia'dan Juan Pablo Valencia ise 'kırmızı mayo'yu elde etti.

Türkiye güzellikleri klasmanında liderliğini sürdüren Caja Rural-Seguras RGA takımından İspanyol Luis Bas Bonet de yarınki etapta 'beyaz mayo'yu tekrar giymeye hak kazandı.

Turun 4. etabı, yarın Fethiye ile Marmaris arasındaki 132 kilometrelik parkurda koşulacak. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 3 Mayıs Pazar günü İstanbul'da sona erecek.

Kralice etabının galibi İtalyan sporcusu Davide Rebellin'in ödülü Turizm eski bakan yardımcısı Abdurrahman Arıcı, 2. Olan Lampre-Merida'nın sporcusu Kristian Durasek ödülünü Elmalı Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, 3. Olan Arjantinli Eduardo Sepulveda ödülünü Elmalı Belediye Başkanı Av. Ümit Öztekin'den aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Davide Rebellin Mark Cavendish Türkiye Elmalı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (1)

tibet rahibi:

ücretli otoparka koyduğum ve ücretini peşin ödediğim otoparktan aracımın kaymakam emri ile çekildiğini öğrenip en yakın heykeldeki trafik ekibine müraacat ettim aracımın kaymakam emriyle çekildiğini çelenk oto otoparkından hiç bir ücret ödemeden alabileceğimi söylediler bir taxi ile gittiğimde 80 tl almadan aracımı alamayacağımı mafya vari bi tarzda izah ettiler bu ülkede mağdur olmak an meselesi kaymakamın keyfi benim zararım ben kime anlatacağım derdimi bu ülkede yazıklar olsun haram zıkkım olsun benden otopark parasını neden alıyorsu o zaman be kardeşim bu ne saçmalık allahaşkına

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title