Haberler

500 İmam Hatip Öğrencisine Kışlık Ayakkabı Temin Edildi

Güncelleme:

Kısa adı ELİMDER olan Elazığ İmam Hatip lisesi mezunları derneği 500 yoksul imam Hatip öğrencisinine ayakkabı temin etti.

Çalışmayla ilgili bilgi veren ELİMDER başkanı Hüsamettin GÜL şunları söyledi. 'Hiç duraksamadan çalışıyoruz.Son aylarda çalışma tempomuz çok çok arttı. İmam Hatip okullarımızın sayısının çoğalması beraberinde farklı bir kısım talepler doğurdu. Çalışma alanlarımızdan biriside yoksul öğrencilerin giyim, kuşam kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaktı.Bu çerçeve de okulların açıldığı günden bu güne kadar ilimiz merkez ve ilçelerindeki okullarımızıda okuyan yüzlerce yoksul öğrencimizin bu taleplerini karşılamıştık.Şimdi de Kışın sert geçtiği bu günlerde ilimiz genelinde yaklaşık 500 öğrencimize kışlık ayakkabı temininde bulunduk. Temin ettiğimiz ayakkabıları İlçelerden gelen Okul müdürlerimize ve Merkez İmam Hatip lisesi müdürümüze teslim ettik.Bir kısım öğrencimizide kendimiz giydirdik. Bu bambaşka bir duygu.O eski ayakkabılarını çıkarıpta yeni ayakkabıları giydiklerinde öğrencilerin yüzlerindeki o sevinç bizleri fazlasıyla duygulandırmıştır. Bizler İmam Hatip okullarına her platformda sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu çalışmamıza destek veren Ayakmod firması sahipleri ŞAHİN ve LEVENT KARA beylere çok teşekkür ediyor, ALLAH kendilerinden razı olsun diyorum.'

Ayakkabı tesliminde hazır bulunan Merkez İHL müdürü ekrem CENGİZ,karakoçan İHL müdürü Ahmet DEVECİ,kovancılar İHL müdürü Süleyman GÜNEŞ,maden İHL müdürü tuncay ÇOLAK hayır sahiplerine teşekkür ederek ELİMDER'i de bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title