Haberler

500 Bin Euro'sunu Kaptırdı 'Vaktim Yok' Diye Şikayetçi Olmadı

Güncelleme:

Paris'te uğradığı silahlı saldırı sonucu 500 bin Euro'su çalınan Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz'in, saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te konvoyu ile seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu 500 bin Euro'su çalınan Kral Fahd'ın küçük oğlu Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz'in, saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi.

İFADE VERMEYE GİTMEDİ

İspanyol El Pais gazetesi, Prensin İspanya'da İbiza tatilini kaçırmamak için polise giderek ifade vermeyi reddettiğini yazdı. Gece hayatına düşkünlüğü ve organize ettiği eğlencelerle gündeme gelen ve hayatını kaybeden Kral Fahd'ın en sevdiği çocuğu olan Prens Abdulaziz'in tam bir İbiza hayranı olduğu ortaya çıktı.

ŞOKU ATLATTI, İBİZA'YA GİTTİ

Gazete, dünyanın en uzun ve en geniş yatına sahip olan Prens'in saldırı sonrası şoku hemen üzerinden attığı ve İbiza adasına doğru yola çıkarak stres atmaya başladığını belirtti.

500 BİN EURO ÇALDIRDI, UMURSAMADI

Abdülaziz'in kaybettiği paranın 250 bin Euro değil de 500 bin Euro olduğunu hatılatan gazete bunun prensin sadece bir haftalık harcamasına denk geldiğinden üzerinde pek fazla durmadığını ifade etti.

ŞİKAYETÇİ OLMADI AMA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Fransız polisinin Abdulaziz'in şikayetçi olmamasına rağmen soruşturma başladığı ve 6 ile 8 arasında olan saldırganların yakalanması için bölgede operasyonlar yürüttüğü belirtiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Abdülaziz Suudi Arabistan Paris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (29)

spartakürt:

Umarım bir gün 1 eurı ya muhtaç olursunuz aşağalık insanlar insan demeye de bin şahit lazım amma neyse

34
0
yanıtYanıtla
keko:

bu dünyada para öbür dünyada iman geçer

33
0
yanıtYanıtla
lazoğlu:

bunları gördükçe insan haca gidenlere acıyor. . . o paralar bunlara gidiyor. . doviz nasılsa. . . Allah belanı versin. . .

18
7
yanıtYanıtla
Delüü:

500 Bin Euro. . ! Daha ne kadar parası var ki peşine düşmüyor. . . İslamla övünen yaratıklar her yıl zekat verse dünyadada değil aç fukara kalmaz. . !

20
1
yanıtYanıtla
ARABOm@m.m:

NE AC MUSLLUMAN KARDESLERİMİZ VAR NEYSE DİYECEK HİC BİR LAFİM YOK KAFUR ULKESİNDE TATİL YABACAGİNA AC OLAN KARDESLERİNE YARDİM ET

21
0
yanıtYanıtla
ERDAL:

FİLİSTİNE 1 KURUŞ VERMEZLER. . . .

21
0
yanıtYanıtla
ZENGİNE GÜVENMİYCEKSİN:

BU ADAMDAN 10 LİRA BORÇ İSTESEK VEMEMEK İÇİN 40 TAKLA ATAR AMA PARASINI KAPTIRDIMI KURDA KİMİN UMRUNDA DOSTUN OLUCAKSA KARA GÜN DOSTUN OLUCAK

20
0
yanıtYanıtla
metehan:

500. 000euro yu bir haftada harcıyormuş, ibiza hayranıymış, sürekli partiler düzenliyormuş, dünyanın en büyük yatına sahipmiş. . işte bizim millet de 800 tl maaş alıp böyle yönetimlere hevesleniyor, yok osmanlıcılık, yok şeriat. bu adamın ülkesinde kadın yüzünü açamaz, kendisi kokain partileri düzenler ibizada. . allah araplara benzetmesin bizi

18
1
yanıtYanıtla
SEDA:

GÖRGÜSÜZZ.

18
1
yanıtYanıtla
şadi ustun:

kesin parelel yapının işidir.

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title