Haberler

50 Yaşındaki Kadın Öğretmen, Bisikletle Tekirdağ'dan Adana'ya Geldi

TEKİRDAĞ Namık Kemal Lisesi'nde coğrafya öğretmeni 50 yaşındaki Gülşen Kurt, Tekirdağ'dan bisikletle başladığı yolculuğunu 2 bin 200 kilometre pedal çevirerek Adana'da tamamladı.

TEKİRDAĞ Namık Kemal Lisesi'nde coğrafya öğretmeni 50 yaşındaki Gülşen Kurt, Tekirdağ'dan bisikletle başladığı yolculuğunu 2 bin 200 kilometre pedal çevirerek Adana'da tamamladı.

Tekirdağ'da yaşayan Gülşen Kurt, iki yıl önce aldığı bisikletiyle hayalindeki seyahati gerçekleştirdi. Tekirdağ'dan 1.5 ayda önce yola çıkan Gülşen Kurt, 2 bin 200 kilometre pedal çevirerek Adana'ya ulaştı. Gülşen Kurt Adana'da bisiklet tutkunları tarafından karşılandı. Bisikletle bu yolculuğu yapmasına karşı çıkan tüm arkadaşlarına direndiğini söyleyen Kurt şöyle dedi:

"Kimse benden böyle bir şey beklemiyordu. Yolda başıma gelebilecek kaza ve sağlık sorunlarım ailemi ve arkadaşlarımı düşündürüyordu. Ben her şeye rağmen Tekirdağ- Adana turu yapmayı planladım. Balıkesir'den sonra güzergahım Akhisar, Manisa, Turgutlu ve İzmir oldu. Bisiklet benim için bir yaşam biçimi."

Kurt, bundan sondaki hedefinin bisikletle Nepal ve Hindistan gibi ülkelere gitmek olduğunu kaydetti.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title