Haberler

50 Yaşındaki Çinli Kadının Güzellik Sırları

Güncelleme:

Sosyal medya son birkaç gündür, iki kız çocuğu ve bir torun sahibi 50 yaşındaki Çinli büyükanneyi konuşuyor.

Sosyal medya son birkaç gündür 50 yaşındaki Çinli büyükanneyi konuşuyor. İki kız çocuğu ve bir torun sahibi Qin Ling, 30 yaşlarının ortasında gibi görüntüsüyle ve düzgün fiziğiyle herkesi şaşırtıyor.

HALA 30'LARINDA GİBİ GÖRÜNÜYOR

Çin'in Chongqing Province eyaletinde yaşayan Qin Ling, iki kızıyla birlikte Çin yeni yılı nedeniyle düzenlenen bir TV şovuna katıldı ve orada da bütün dikkatleri üzerine çekti. Mamma Mia adlı şarkı ve dans yarışmasında kızlarıyla birlikte sahneye çıkan Qin Ling, 50 yaşına gelip de hala 30'larında gibi görünmesinin sırlarını da anlattı.

GECE ÇIPLAK UYUMAK SON DERECE YARARLI

Kızlarının kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen Qin Ling, geceleri çıplak uyumanın cildi için son derece yararlı olduğunu anlattı. Sosyal medya son birkaç gündür 50 yaşındaki Çinli büyükanneyi konuşuyor. İki kız çocuğu ve bir torun sahibi Qin Ling, 30 yaşlarının ortasında gibi görüntüsüyle ve düzgün fiziğiyle herkesi şaşırtıyor. Kızlarının kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen Qin Ling, geceleri çıplak uyumanın cildi için son derece yararlı olduğunu anlattı.

GENÇLİĞİNİ EVDE HAZIRLADIĞI MASKEYE BORÇLU

Yüzünün yaşından daha genç görünmesini de evde hazırladığı maskeye borçlu olduğunu söyleyen Qin Ling, salatalık, bal ile hazırladığı maskenin cildini pürüzsüz hale getirdiğini sözlerine ekledi. Ling, iki kızını da yalnız başına büyüttüğünü de anlattı. Kocası kendilerini terk ettiğinde kızlarının birinin 8 diğerinin 2 yaşında olduğunu anlatan Ling, çok güç koşullarda kızlarını bugünlere getirdiğini belirtti.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

MarmarisMobil-IOS:

Çıplak yatmak allahın gazabını celb eder uzak durum böyle şeylerden vesselam

139
5
yanıtYanıtla
sallamasyon kelime yazmayın:

La bunu nerden uydurdun . Delil göster

yanıt3
yanıt179
Yilmaz Kenan:

Helal be. . . benimkisi 46 yasinda, 64 gibi görünüyo :-)

36
60
yanıtYanıtla
misafir Mobil-ANDROID:

koca dirdiri filan yoksa bilinku daha çok yasar

37
15
yanıtYanıtla
egire:

Helal olsun ne diyelim darısı yobaz türklerin başına

8
40
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Bizimkiler bir çocuktan sonra pert

27
15
yanıtYanıtla
Ne yapAlımMobil-ANDROID:

Taş gibi moşallahh, yirim onu yir!

6
29
yanıtYanıtla
Yozgat lıMobil-ANDROID:

çıplak yatanin melekler yanına yaklaşmaz

25
9
yanıtYanıtla
Human İstMobil-IOS:

"Çıplak yatanın melekler yanına yaklaşmaz" demiş emminin biri :) yaklaşmamış da kadın melek gibi olmuş işte.

0
33
yanıtYanıtla
Lara Fabian:

boya güzeli beyler kim ne derse desin bende 42 yaşındayım millet yiğenimi kardşim zannediyo

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title