Haberler

50 Euroya Gelen Ölüm

Antalya Lara Beach Park sahili açıklarında paramatorun düşmesi sonucu yaşamını yitiren Onur Yılmaz ve Tarık Taşel’in cenazeleri otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Antalya Lara Beach Park sahili açıklarında paramatorun düşmesi sonucu yaşamını yitiren Onur Yılmaz ve Tarık Taşel'in cenazeleri otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Gençlerin bir kafede tanıştığı ve 50 euro karşılığında paramotor ile uçuşa çıktıkları öğrenildi.

Dün, Muratpaşa ilçesi Lara Beach Park yakınlarından paramotor pilotu Onur Yılmaz (28) ve müşterisi Tarık Taşel (27) ile birlikte saat 16.30'da sıralarında havalanmıştı. Bir süre havada kalan paramotor, henüz belirlenemeyen bir nedenle sahilin 300 metre açığına düşmüştü. Sahilde kazayı görenler bir taraftan polise haber verirken, diğer taraftan paramotordakileri kurtarmak için seferber olmuştu. Vatandaşlar iki kişiyi kıyıya çıkarırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri iki gencin yaşamlarını yitirdiğini belirlemişti. Polisin incelemesinin ardından gençlerin cenazeleri otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılmıştı.

50 EURO'YA ANLAŞMIŞLAR

Yakınları, Almanya'dan Antalya'ya tatile gelen Tarık Taşel'in, Onur Yılmaz ile bir kafede tanıştığı ve 50 euro karşılığında paramotor ile uçuşa çıktıklarını belirtti. Taşel'in tatil amaçlı Antalya'ya geldiği ve ABD'de Uluslararası İlişkiler alanında master yaptığı kaydedidi. Taşel'in cenazesi yakınları tarafından alınarak Almanya'nın Mülheim an der Ruhr kentinde toprağa verileceği öğrenildi.

DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Paramotor pilotu Onur Yılmaz'ın cenazesi de ailesine teslim edildi. Yılmaz'ın cenazesinin Niğde'nin Ulukışla ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. Hayatını uçmaya adayan Yılmaz'ın nişanlı olduğu ve kısa bir süre sonra düğünü olacağı öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Onur Yılmaz Beach Park Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title