Haberler

50 Kişilik Çeteyi Dize Getiren Türk Dönerci, Portekiz'de Gündem Oldu

Güncelleme:

Portekiz'de 50 kişilik bir çete, girdikleri döner restoranından hesabı ödemeden çıkmak isteyince olanlar oldu. Türk dönerci, döner bıçağı ile 50 kişiye karşı koydu.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da restoran işletmeciliği yapan Türk dönerci Mustafa Kartal ile çete üyesi oldukları belirtilen 50 kişi arasında 'hesabı ödememe' tartışması yaşandı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada Kartal'ın 50 kişilik gruba karşı kendini döner bıçağı ile savunması ülkenin gündeminde ilk sıralara girdi.

PORTEKİZ'DE SOSYAL MEDYA KARTAL'I KONUŞUYOR

Kartal'ın 50 kişiden oluşan gruba karşı döner bıçağı ile mücadelesi ülkede sosyal medyanın konusu oldu. Sosyal medyada kullanıcılardan Kartal'a yönelik olarak teselli mesajları gelmeye devam ettiği belirtildi.


"İŞİMİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

25 Nisan'da gerçekleşen olayla ilgili olarak Türk dönerci Mustafa Kartal'ın 'işimi yapmaya devam edeceğim' dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kartal Portekiz Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (54)

ccctürk:

türk değil kürt bu adam hemen türklüğe soymayın işi

41
36
yanıtYanıtla
Azer:

Aşağıda yorum yapan Can emreye sözüm Bak aciz kardeşim, bir insan yak kürtdür ya türkdür, veya ya müslümandır ya hıristiyandır senin gibi bülent ersoy ortası bişe olamazsenin dediğine göre Ozaman Almanyalı türklerde alman oğlu almandır.

yanıt0
yanıt0
can emre:

o adam türkiyeli türkoğlu türk ben türkiyeliyim kürt asıllıyım türkoğlu türküm buda sana kapak olsun döne biliyosan dön bide dudaktan alam:)

yanıt6
yanıt1
CİHAT:

Bir tane İRLANDALI Aksarayda 10 tane esnafı BİLEĞİNİN ve YÜREĞİNİN gücüyle yere serdi, Sizin TÜRK kardeşiniz DÖNER BIÇAĞI sayesinde 5 tane çakalı kendinden uzaklaştırmış, KAHRAMANLIK mı sanıyorsunuz.

13
59
yanıtYanıtla
Recep Atli:

50 kisiyi 5 kisiyi degil.

yanıt18
yanıt4
akıncı:

ne oldu zorunamı gitti , onlar esnaftı ama bunlar 50 kişilik çete kavga etmeyi iyi bilen acımasız insanlar , esnaf ne bilir kavga etmeyi üstelik İrlandalı profesyonel boksördü

yanıt45
yanıt9
ZAZA:

KENDİSİNİ TANIYORUM KÜRT DİYARBAKIR HAZROLU

40
30
yanıtYanıtla
merda:

sallama zaza diyarbakır dan köfteci çıkar dönerci değil. . . .

yanıt21
yanıt33
cenk:

Türkün damarina basarsan 50 degil 500 de rest cekecek daima ceasret ve öz güvene sahiptir.

43
9
yanıtYanıtla
MUSTAFA KARTAL:

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR 50 KİŞİ NEDİR PPPPEEEEEEEEEE 100 GELSİN

38
3
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title