Haberler

Karne Günü Çok Acı 3 Haber

Güncelleme:

Karne günü Kocaeli, Sakarya ve Tekirdağ'dan 3 acı haber geldi. Genç bir öğretmen ve 5 yaşındaki bir çocuk kalp krizinden hayatını kaybetti.

Bugün karne günü. Yarıyıl tatiline giren milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşarken Kocaeli, Sakarya ve Tekirdağ'dan gelen 3 acı haber güne damgasını vurdu.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde İngilizce öğretmenliği yapan 33 yaşındaki Burcu Günkaya, okulların yarı yıl tatiline girdiği gün yaşamını yitirdi.

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde de 5 yaşındaki Furkan Bayraktaroğlu evde bir anda yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorlar minik Furkan'ın ölümüne kalp krizinin neden olduğunu söyledi.

Minik Furkan'ın ailesi, karne gününde daha bir tane karne bile alamayan oğlullarını kaybetmenin acısıyla derinden sarsıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde ise Özel Mektebim Koleji 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Duygu Kahraman, karnesini almak için okula giderken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ KALP KRİZİNDEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, İngilizce öğretmenliği yapan 33 yaşındaki Burcu Günkaya, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Halise Türkkan Ortaokul'unda 3 yıldır İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Günkaya, evinde aniden fenalaştı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, genç öğretmeni hayata döndürmek için uzun süre uğraştı. Ancak Günkaya, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Günkaya, Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. İşlemlerin ardından Günkaya, yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Denizli'ye götürüldü.

Öte yandan, Günkaya'nın yaklaşık 10 yıldır kalp rahatsızlığı bulunduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi.

5 YAŞINDAKİ FURKAN ARKADAŞLARIYLA OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde 5 yaşındaki Furkan Bayraktaroğlu, evlerinde arkadaşlarıyla oynarken yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Doktorlar minik Furkan'ın kalp krizi geçirerek öldüğünü belirlerken, ölümle ilgili olarak kesin rapor İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından verilecek.

OYUN OYNARKEN ANİDEN FENALAŞTI

Karasu İlçesinin Kuzuluk Mahallesi'nde oturan ve bir özel kuruluşta çalışan Yunus Bayraktaroğlu'nun tek çocuğu olan 5 yaşındaki Furkan, evlerinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada aniden yere yığıldı. Hareketsiz kalan Furkan yakınları tarafından Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede kalbinin durduğu anlaşılan Furkan'a kalp masajı yapıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.

KALP KRİZİ ŞOKU

Çocuğa ilk müdahaleyi yapan karasu Devlet hastanesi doktorları ölümün kalp krizi sonucu olduğunu söyledi.

Ölümü soruşturan Karasu Cumhuriyet Savcılığı çocuğun kesin ölüm nedeninin saptanması için cenazeyi İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Cenaze, buradaki incelemenin ardından ailesi tarafından alınarak Karasu'da toprağa verildi.

16 YAŞINDAKİ DUYGU'YA KARNESİNİ ALMAYA GİDERKEN ARABA ÇARPTI

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Özel Mektebim Koleji 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Duygu Kahraman, karnesini almak için okula giderken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, Omurtak Caddesi Şehitlik mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Özel Mektebim Koleji 10'uncu sınıf öğrencisi Duygu Kahraman'a, Omurtak Caddesi'nin karşısına geçmek istediği sırada Yusuf Nacar yönetimindeki 34 BM 3388 plakalı hafif ticari araç çarptı. Ağır yaralanan Kahraman, yakındaki Özel Reyap Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen Duygu yaşamını yitirdi. Kazanın ardından araç sürücüsü Yusuf Nacar gözaltına alındı.

Duygu Kahraman'ın hastaneye akın eden ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Sakarya Karasu Önemsiz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title