Haberler

5 Yaşındaki Çocuğun Başını Ayinle Kesti!

Güncelleme:

Sadist adam, kreşten kaçırdığı çocuğun başını keserek kanını evin her tarafına sürdü. Köylüler tarafından linç edilen adam ateşe verildi.

Hindistan'da yaşanan korkunç olayda, kreşten kaçırılan 5 yaşındaki çocuk, başı dini bir ayinde kesilerek öldürüldü.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KAFASINI AYİNDE KESTİ

Tirumala Rao isimli adam, bir sağlık merkezinin içindeki kreşten 5 yaşındaki çocuğu kaçırdı. Çocuğu evine götüren 35 yaşındaki adam, dini bir ayin gerçekleştirdikten sonra savunmasız çocuğun kafasını keserek kanını bir kabın içinde topladı ve evin her tarafına sürdü.

ANNE GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOKE GİRDİ

Çocuğunu kreşten almak için gelen anne, çocuğunu bulamayınca bir tanıdığının kendine haber vermesi üzerine Rao'nun peşine düştü. Bir grup köylü ile adamın evine giden anne, evin bir köşesinde çocuğunun başsız cesedini, bir diğer köşesinde ise çocuğunun başı ile kanlı kabı buldu.

ADAM LİNÇ EDİLİP, YAKILDI

Evden kaçan adamı takip eden anne ve köylüler, yakaladıkları Rao'yu bir direğe bağlayıp üzerine gazyağı döküp ateşe verdi. Linç edilip yakılan adamın polis tarafından bulunduğu ve hastanede yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Olayın Hindistan'ın Prakasam eyaletinde yaşanan ilk ayin mevzusu olduğu ileri sürüldü.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

kartal:

biz neden yakalanan pkk lılara aynısını yapmıyoruz çünkü onlarda bebek katilleri fark göremiyorum . . . . . .

60
12
yanıtYanıtla
Mal:

Eğer sende aynısını yaparsan onlardan bi farkın kalmaz

yanıt14
yanıt15
MehmetMobil-IOS:

Böylerin Allah belasını versin

47
0
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Pkk da bunlardan atteist, irkci, kanli katil isi gucu adam kacirmak oldurmek dimi.

34
8
yanıtYanıtla
Bahtsiz bahtiyar:

Aferin anne ve köylülere...cezayı en iyi şekilde vermişler...burda olsa adam agırlaştırımış habis cezasi yani 20- 25 yıl yatar bir ara bir af çıkar sonra meydanda dolaşır...

33
0
yanıtYanıtla
çok şükür müslümanım:

islam gelmeden önce tüm dünya böyleydi işte.

24
4
yanıtYanıtla
gladyatör:

Şimdi islam ülkelerinde olduğu gibi

yanıt8
yanıt16
AA:

GLADYO SEN ÖNCE İSLAMI ARAŞTIR

yanıt1
yanıt6
Vatandaş Mobil-ANDROID:

Allah böyle vicdansızlarin belasını versin

26
0
yanıtYanıtla
Avrupa:

Haberde Hindistan yazması bile midemin bulanmasina yetti nefret ediyorum bu pislik insanlardan

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title