Haberler

5 Yaşındaki Çocuğun Adliye Önündeki Feryadı: Ne Olur Gitme Baba

Güncelleme:

Konya'da kendisini terk edip baba evine dönen nikahsız eşini rahatsız ettiği için 3 ay uzaklaştırma cezası alan 33 yaşındaki İ.T., bunu ihlal edince yine şikayet edildi. Adliye sevk edilen İ.T., ifade verdikten sonra çıkışta çevreyolu kenarına gelip, eşi F.C.'ye "Kendimi öldüreceğim, şikayetini geri al" diye bağırdı. Bu sırada, annesinin yanındaki oğlu 5 yaşındaki A.C., "Ne olur gitme baba. Bizi bırakma" diye ağladı. Çevredekiler İ.T.'yi güçlükle engelleyip, F.C. ve oğlu A.C.'nin yanına götürdü. Çift adliye bahçesindeki banklarda bir süre konuştuktan sonra ayrılıp, uzaklaştı.

EVİ TERK EDEN EŞİNİ SÜREKLİ RAHATSIZ ETTİ

27 yaşındaki F.C., bir süre önce, 6 yıldır nikahsız olarak birlikte yaşadığı İ.T.'yi terk edip oğlu 5 yaşındaki A.C. ile birlikte babasının evine yerleşti. F.C., terk ettiği eşi İ.T.'nin kendisini sürekli rahatsız etmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat etti. 3 ay uzaklaştırma cezası alan İ.T., iddiaya göre uzaklaştırma cezasını ihlal etti. F.C.'nin yeniden şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan İ.T., Adliye'ye sevk edildi. Savcıya ifade veren, İ.T., Adliye çıkışında eşi F.C.'den hapis cezasını yatmaması için şikayetini geri almasını istedi. F.C. olumsuz yanıt verince İ.T. kendisini araçların önüne atacağını söyleyip adliye binasının yanındaki Adana Çevreyolu'na doğru yürümeye başladı.

"NE OLUR GİTME BABA"

Bu sırada annesi F.C.'nin yanında bulunan A.C. de babasının arkasından "Ne olur gitme baba. Bizi bırakma" diye ağladı. A.C.'nin haykırışı çevredekilerin de dikkatini çekti. F.C. de çevredekilere "Ne olur yardım edin eşim araçların önüne kendini atacak ne olur durdurun" dedi. Bunun üzerine çevredekiler İ.T.'yi güçlükle engelleyip, F.C. ve oğlu A.C.'nin yanına götürdü. Çevredekiler İ.T.'ye oğlunu ağlattığı için tepki gösterdi. Oğluna sarılan İ.T. de "Davalarını geri alsınlar. Beni hapise düşürmesinler diyorum" diyerek ağladı.

AVUKATLAR İKNA ETTİ

Adliyeden çıkan avukatlar da çifte yardımcı olup ikna etmek istedi. Gözyaşlarına hakim olamayan F.C. de "Annemin yanında yaşıyorum. Bana davamı geri al diyor. Anneme sormadan şikayetimi geri alamam" dedi. İ.T. de "Annesi şikayetini geri almasını istemiyor. Ben eşime 'Gel evine sahip çık, sana resmi nikah yapayım' diyorum" diyerek derdini anlatmaya çalıştı. Bu sırada A.C. de "Baba" diyerek ağlamasını sürdürdü. İkna edilen çift, adliye bahçesindeki banklarda bir süre konuştuktan sonra ayrılıp, adliyeden uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Konya Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (60)

recep bal Mobil-ANDROID:

senin gibi babanin sifatina tüküreyim vicdansis adam

3
46
yanıtYanıtla
KKMobil-IOS:

İmam nikahı varya yeter Allah Allah diye bu milleti ne hale getirdi bu yobazlar din iman hepsi palavra

9
23
yanıtYanıtla
yusufd1i:

gerçekten gerçek haber cocuğu olanlar ciddi üzürlür. :(

27
0
yanıtYanıtla
cem:

yazıklar olsun sizin gibi ana babaya bizim içimiz parçalandı hiçmi üzülmüyonuz çocuk öyle feryat ederken vicdansızlar

22
0
yanıtYanıtla
kemalMobil-ANDROID:

annesine sorması gerekiyormuş.bu yaşa gelmişsin çocuğun olmuş. ailenle ilgili kararlarını kendin veremiyormysun

20
0
yanıtYanıtla
A. Aydin:

Kocaya gitmis kadin anasina degil kocasina sorar.

19
1
yanıtYanıtla
lapa028Mobil-ANDROID:

Bizim analarimiz babannelerimiz ananelerimiz hicmi sikinti yasamadilar onlar kocalarini polise savciya sikayet etmediler sabir gosterdiler evlatlari vardi cunku simdi hooop sikayet eline ne gecti yazik yavruya devir degisti evet simdi yuvalarda sokaklarda babasiz anasiz cok Allah islah etsin yuvayi ayakta tutan kadindir syg.

20
0
yanıtYanıtla
sosa:

aynı sını bana yapsa bu kadın yemin ediyorum allah yaratı demem ne kadınlar var kocalrını evden uzaklaştımak için elinden gelan tahriki yapıp kendilerini dövdürüyolar sonra savcıya şikayet zaten adam dövmese bile savcı uzaklaştırmayı veriyor araştıp sorşturmadan boyle yasalrla evlenme oranların çok bütük düşüş olacak artık erkeklerin evlenmesine gerek kalmadı sosyal medya sosyal ortamlarda bir sürü kadın var hemde evli olan cabası ben bu yasalrla evlenmem kız arkadaşım var zaten çocuk yapmam zaten bu ahlak yoksunu dünyaya

18
1
yanıtYanıtla
123:

Say''ın Fatma şahin i ayakta alkışlıyorum, çıkardığı 6284 Sayılı kanun ile binlerce aileyi parçalattığı gibi ÇOĞU kadını barlara pavyonlara düşürttü, kanun çıkarmak ciddi iştir, ha böyle Saçma sapan bir kanun çıkarmışsın ha ehliyeti olmayan birisine araba vermiş milleti çiğnetmişsin hiç bir farkı yok, bu Dünya''da size kimse hesap sormaz ancak diğer tarafta yatacak yeriniz yok. . .

16
3
yanıtYanıtla
xxx:

ALLAH KIMSEYE BU ACILARI YASATMASIN

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title