Haberler

5 Yaşında 4 Kişiye Umut Olan Gizem'in Adı Ana Sınıfında Yaşayacak

Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazasın sonrası hayatını kaybeden ve ailesinin kararıyla organlarıyla 4 kişiye yeniden umut olan Gizem Şimşek'in ismi Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde yer alan ana sınıfına verildi.

Dulkadiroğlu Cumhuriyet Ortaokulu yönetimi Gizem Şimşek'ın adının ana sınıfına verilmesiyle birlikte mini bir tören düzenledi.

Okul bahçesinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, okul öğrencilerinin dua etmesiyle devam etti.

Anasınıfına kızının isminin verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirine baba Selahattin Şimşek, "Sözün bittiği yerdeyiz şuanda. Kızımızın vefatı nedeniyle üzüntülüyüz. İsminin ana sınıfına verilmesinden dolayı mutluyuz gururluyuz. Buna öncelik yapan hocamıza ve milli eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz. Yapılacak bir şey yok şu saatten sonra. Elim bir trafik kazasında kızımızı kaybettik. Üzgünüz. Organ bağışıyla diğer çocuklara can oldu. Bir evladımız gitti ama 4 tane evlat kazandık. Bundan da mutluyuz, gururluyuz" dedi.

Dulkadiroğlu Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Cemal Kocabey ise bugün hüznü, sevinci, gururu bir arada yaşadığımız bir gün. Biryandan 15 Temmuz şehitlerimiz için programlar yapılıyoruz diğer yandan organ bağışı konusunda toplumu bilinçlendirmek için bir adım atmaya çalıştık. Elim bir trafik kazasında yitirdiğimiz kızımız Gizem Şimşek'in adı okulumuzdaki tabelada hem de 4 kardeşimizin canında yaşayacak. Bunun gururunu da yaşıyoruz. Bunun topluma örnek olması ve organ bağışına hassasiyetin artması noktasında katkı sağlamasını umut ediyoruz" diye konuştu.

Organ bağışı sayesinde 4 çocuklarının daha olduğunu kaydeden Gizem Şimşek'in annesi Hatice Şimşek ise, "Kızımın adının anasınıfına verilmesinden dolayı çok mutluyum. Böyle olmasını istemezdim. Keşke kızım yaşasaydı da simi verilmeseydi. Şuanda kalbimizde yaşıyor. 4 çocuğumuz daha oldu. Başka anneler ağlamıyor sayesinde ona şükür" dedi.

Gizem Şimşek'in kardeşi Pınar Şimşek'de, "Kardeşimle oyun oynardık. Kardeşimin okula adı verildiği için sevindim. Kardeşim şimdi kalbimizde. Sayesinde başka ablalarım oldu" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Şimşek Kahramanmaraş Hatice Şimşek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title