Haberler

Mezitli'de 5. Soli Güneş Festivali Sona Erdi

Güncelleme:

Mezitli Belediyesinin bu yıl 5. sini gerçekleştirdiği Soli Güneş Festivali, Sertap Erener konseriyle sona erdi.

Mezitli Belediyesi'nce bu yıl 5.'si gerçekleştirilen 'Soli Güneş Festivali', Sertap Erener konseriyle sona erdi.

Solipompeipolis Antik Kent'te düzenlenen konserde, ünlü sanatçı Sertab Erener birbirinden güzel şarkılarını Mezitli halkı için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Erener, muhteşem performansıyla Mezitli'yi adeta salladı. Sevilen parçalarını hayranları için seslendiren ünlü sanatçı, repertuarında yeni albümünden parçalara da yer verdi. 'Aşk', 'Dönmüyorsun', 'İyileşiyorum' gibi popüler şarkılarını seslendiren Erener'e bazı şarkılarında hayranları da eşlik etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, konser öncesi on binlerin arasına girerek ulaşabildiği herkesin elini sıktı. Konserin başlamasıyla birlikte kendilerinden geçen gençleri protokol koltuğundan kalkarak sahne önüne davet eden Başkan Tarhan, ön sıralarda yerini alarak kızıyla birlikte şarkılara tempo tuttu.

Konser sonrası Sertab Erener'e çiçek veren Başkan Tarhan, Mezitli'de kültürel ve sanatsal etkinlikleri arttırarak halkı bütünleştirmeye devam edeceklerini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sertab Erener Sertap Erener Neşet Tarhan Mezitli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title