Haberler

5 Ocak Lions Kulübünden Görme Engellilerine Çocuk Parkı

Güncelleme:

5 Ocak Lions Kulübü, Adana Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler Okulu'nun yıpranmış olan çocuk parkının onarımını tamamlayarak okul yönetimine devretti.

Dönem Başkanı, Ln.Nurdan Çalışkan, ''Daha önceki dönemlerde, Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler Okuluna Sınıf tefrişatı, çeşme  gibi kalıcı  hizmetlerde bulunmuştuk.Bu dönemde , yıpranmış olan çocuk parkının onarımını yaptırarak yenilemesini yaptık. Oğuz Kağan Görme Engelliler Okuluna hizmetlerimiz sürecek...

Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran; Genel Yönetmenimiz Sn. Ömer Ruhi Eryurt'a, 10. Bölge Başkanı Ln.Ayşe  Aslan'a, 11. Bölge Başkanı Ln. Evren Koca'ya, Uluslararası ilişkiler ve Yayınlar Koordinatörü / Aykü Ln. Nevin Üçyıldız'a ve Adana 5 Ocak Lions Kulübünün değerli üyelerine çok teşekkür ederim'' Diyerek özellikle Okul yönetimine işbirliği, ilgi ve alakaları için ayrıca teşekkür ederek duygularını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oğuz Kağan Köksal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title