Haberler

5 Nisan Avukatlar Günü

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Avukatlar, masumu koruyan, düşeni kaldıran ,adaletsizlikle savaşan, bugünün liberali, geleceğin radikalı insanlardır” dedi.

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, "Avukatlar, masumu koruyan, düşeni kaldıran,adaletsizlikle savaşan, bugünün liberali, geleceğin radikalı insanlardır" dedi.

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Baro yönetim kurulu üyeleri ve yönetiminin katıldığı çelenk sunma programından sonra basın açıklaması yapan Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, 5 Nisan'ın Cumartesi gününe rastlaması nedeniyle anıta bugün çelenk koyduklarını söyledi.

"5 Nisan Avukatlar Günü'nü ve baromuzun kuruluşunun 90'ncı yıldönümünü kutluyoruz" diyen Kutlubay, şunları söyledi:

"Avukatlar insanoğluna diğerlerinin hakkına, mülkiyetine, hürriyetine saygıyı öğreten, her iklimde her coğrafyada haini cezalandıran, masumu koruyan, düşeni kaldıran, adaletsizlikle savaşan, bugünün liberali, geleceğin radikalı insanlardır."

Diğer yandan, Malatya Barosu'nun kuruluşunun 90. yılı olması nedeniyle Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak 10 etkinlik içerisinde yer alan Avukatlar Gecesi Yemeği 5 Nisan Cumartesi Ramada Altın Kayısı Otelde gerçekleşecek.

Baro tarafından yapılan açıklamada, "Baromuzun kuruluşunun 90. yılı olması nedeniyle Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak 10 etkinlik içerisinde yer alan Hukukta Güncel Gelişmeler Sempozyumu-1 İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile ortaklaşa olarak 5 Nisan 2014 Cumartesi 10: 00 - 16: 30 saatleri arasında Hoca Ahmet Yesevi Salonunda gerçekleştirilecektir" denildi.

Malatya Barosu'nun kuruluşunun 90. yılı olması nedeniyle Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak 10 etkinlik içerisinde yer alan Baro Hatıra Ormanı Ağaç Dikimi 12 Nisan Cumartesi saat 10: 00 da Çolaklı Köyünde gerçekleşecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avukatlar Günü Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title