Haberler

5. Malatya Uluslararası Film Festivalinin Sponsorlarına Plaket

Güncelleme:

Malatya'da düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivalinde, sponsor kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Malatya'da düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde, sponsor kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hilton Otelde düzenlenen gecede konuşan Vali Süleyman Kamçı, 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan ve organizasyona sağladıkları değerli katkılarıyla Malatya halkına unutulmaz bir sinema şöleni sunulmasına vesile olan sponsor kurum ve kuruluşlara plaket takdimi için bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kamçı, "Halkımıza sinemanın sihirli dünyasının kapısının el birliğiyle aralandığına, birlik ve beraberlik duyguları içinde kenetlenmenin en güzel örneğinin sergilendiğine şahit olmaktayız. Festivalin anısını yaşatacağımızı ümit ettiğimiz plaketlerle şükranlarımızı sunacağımız kurum ve kuruluşlar, devasa bir aile gibi hareket ederek, Malatya adını beyaz perdeye ilmek ilmek işlediler" diye konuştu.

Vali Kamçı, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile sinema severlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından sponsorlara plaket takdim edildi. Oyuncular Eşref Kolçak, Füsun Demirel, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin ile Alman oyuncu Nastassja Kinski de geceye katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Kamçı Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title