Haberler

5 Köyde 135 Kilo Esrar Yakalandı

Güncelleme:

Muğla'nın 5 köyünde jandarma, toplam 135 kilo kubar esrar, 450 kök kenevir ve 2,5 kilo kenevir tohumu ele geçirdi.

Muğla'nın 5 köyünde jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 135 kilo kubar esrar, 450 kök kenevir ve 2,5 kilo kenevir tohumu ele geçirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından8 Menteşe İlçesine bağlı Göktepe, Çamoluk, Taşlı, Esençay ve Kuzluk köylerinde uyuşturucu olduğu ihbarının ardından jandarma ekipleri bu köylere eş zamanlı operasyon düzenledi. Elde edilen uyuşturucunun Marmaris ve Bodrum gibi turistik ilçelerde pazarlanmasını sağlayan şüpheliler ile uyuşturucu imalatını yaptıkları ileri sürülen şahıslara ait 11 adrese yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde 134 kilo725 gram kubar esrar, 450 kök kenevir bitkisi, 2,5 litrelik pet şişe içerisinde kenevir tohumu, hassas terazi, 3 av tüfeği, 25 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u Muğla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti yapmak ve satmak suçundan yargılanacakları açıklandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title