Haberler

5 Kişinin Öldüğü Kavganın Dehşet Dolu Detayları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te 5 kişinin öldüğü aile kavgasında öldürülen 17 yaşındaki Halil Baran'ın halasına boğazını kesmemesi için yalvardığı ortaya çıktı.

Gaziantep'te akraba iki aile arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verilirdi. Kavgayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Halil Baran Gülmez'in halası tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Halil Baran Gülmez'in bıçakla boğazını kesmeye çalışan halasına bunu yapmaması için yalvardığı iddia edildi.

5 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Edinilen bilgiye göre kavga, iki ailenin çocuklarının boşanması ve mal paylaşımı nedeniyle yaşandı. Yaklaşık 3 yıl önce Süleyman Akar'ın oğlu Bilal ile evlenen Bozan Polat'ın kızı Aynur Polat, anlaşamadıkları için boşandı. Boşanan çiftler arasında mal paylaşımı nedeniyle tartışma yaşandı. İddiaya göre, tartışmaya aileler de katılınca Bozan Polat ve beraberindekiler Mücahitler Mahallesi'nde bulunan hastaneye giderek acil servis önünde bekleyen şahıslarla kavga etti. Kavgada 5 kişi hayatını kaybetti. Kavgada hayatlarını kaybeden Remzi Akar (49), Mahmut İnce (49), Ahmet Gülmez ve oğlu Halil Baran Gülmez'in (17) cenazeleri Gaziantep Adli Tıp morgundan alınarak Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına boğulup fenalık geçirdi. Oğlu tarafından kavga esnasında kazara vurularak öldürüldüğü iddia edilen Bozan Polat'ın (53) cenazesi ise Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

3 AV TÜFEĞİ BULUNDU

Kavgada yaralanan Süleyman (58) ve Mustafa Akar'ın (39) kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği belirtilirken, Süleyman Akar'ın hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili Bozan Polat'ın eşi Fatma Polat (59), oğulları Sait (35) ve Serdar Polat (29) ile karşı aileden Salih (33), Abdullah (32), Mustafa (29) ve Muhittin Akar'ın (28) gözaltına alındığı ve emniyetteki sorguları devam ettiği belirtildi. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada ise 3 av tüfeği ve kesici alet ele geçirildi.

BOĞAZINI KESMEMESİ İÇİN HALASINA YALVARMIŞ

Öte yandan, boğazı kesilerek öldürülen 17 yaşındaki Halil Baran Gülmez'in ise Bozan Polat'ın eşi olan halası Fatma Polat tarafından öldürüldüğü ve boğazını kesmemesi için halasına yalvardığı iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akar Aynur Polat Gaziantep 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

Mert:

Gaziantep milleti lanet bir millet

25
38
yanıtYanıtla
savcı:

sen bikere konuşmayı ögren sana ne yapmışsa bu gaziantepli. . . sanırım derin bir yara bırakmış sana

yanıt6
yanıt1
konya:

kekodur bunlar insan işine benzemiyor

24
25
yanıtYanıtla
Tunceli:

Antep çok bozuk şehir. . ne pis lik orda olsa hemen urfalıların üzerine atarlar din giller

31
13
yanıtYanıtla
Antepli:

orayi sizin gibi zoytarilar bozdu

yanıt11
yanıt1
dede:

Allah yerine maddeye tapmanın sonuçları işte, helak olsun mü''min harici milletler

37
7
yanıtYanıtla
SÜLEYMANMobil-IOS:

bi kavgada 5 ölü 3 yaralı.E güzel.Bu kadar ölüm oluyor yine de nüfus azalmıyor.En iyisi iç savaş.Haydin gençler savaşa.

5
37
yanıtYanıtla
HewaLMobil-IOS:

Zırt zırt seLo we saz arkadaşLarı kürtLeri kandırıp son derece Lüks bir hayat yaşıyorLar saLak we hain kürtLerin kendiLeri yakınLarı we çocukLarı çoğu zarar gördü öldü öldürüldü diğerLeri cezaewinde weya dağda sürürnüyorr öte yandan kardeşi Nuredin De kandiLde kürt kızLarıyLa LeyLim Leyyy anLadınn kekoo bunLar sahtekar sonuç itibariyLee

18
22
yanıtYanıtla
abcMobil-ANDROID:

kekodur keko.insan isine benzemiyor cunku

28
11
yanıtYanıtla
kara ali:

hee türk kekolari. . . amca cocuklari bir birine atlarsa o olur, sizdeki migde degilki mübarek iskembe iskembe. . . . . .

yanıt0
yanıt4
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title