Haberler

5 İlin Emniyet Müdürü Değişti

Güncelleme:

Batman, Giresun, Malatya, Sakarya ve Tokat illerinin emniyet müdürleri değişti. Yerlerine Polis Başmüfettişliği'nden atamalar yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca 5 ilin emniyet müdürü, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLER

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Tokat Emniyet Müdürü Osman Balcı, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

YENİ MÜDÜRLERİN İSİMLERİ

Batman Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Necati Denizci, Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Malatya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Dr. Ömer Urhal, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Osman Babadağı, Tokat Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Fikri Yalman atandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sakarya Malatya Giresun Batman Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

39 trakyalı:

işlerine gelmedimi değiştir hey millet bunlar bizi bitiriyor akıllı olun

176
60
yanıtYanıtla
zaloğlu..mobilWeb@haberler.com:

Bu polisler hic bir ise yaramiyor isyan çıkarın isyan bu böyle gitmez

78
67
yanıtYanıtla
KUVAYI MILLLIYEmobilWeb@haberler.com:

IKTIDAR YUZUNDEN DEGISMEYEN NE KALDI BU ULKEDE.KENDILERI HARIC.ALLAHIN IZNIYLE ASIL DEGISMESI GEREKENLERDE 7 HAZIRANDA DEGISECEK.ULKEMIZ OZAMAN ISTIKRAR VE REFAHA KAVUSACAK.ISALLAH.

67
43
yanıtYanıtla
ATA:

DÜN ASKERİ KULLANANLAR DARBE ZAMANLARINDA BU GÜN POLİSİ KULLANIP ATIYOR. . . ONLARDA İLK BAŞTA KENDİNİ ADAM SANIP KULLANILIP ATILINCA CİYYAKLAMAYA BAŞLIYOR. . . AYNI ZEKERİYA ÖZ GİBİ

53
20
yanıtYanıtla
DEVLET BAHCELİ ASKERLİGİNİ BEDELLİ YAPMISmobilWeb@haberler.com:

Emniyetin yapisi tamamen degisecek.

5
22
yanıtYanıtla
gökhanmobilWeb@haberler.com:

Size başımıza gelen bir olayı anlatayimbir abimiz şube müdürü oldu göreve basladi tam 3 sefer görevden alındı niye alevi diye bunu her seferinde valilik onayını vermedi simdi yine mahkemede yine geri gelecek bu arada ben alevi degilim keşke herkes bu aleviler kadar temiz kalpli olsa

8
17
yanıtYanıtla
cngzMobil-ANDROID:

POLİS İSYAN ÇIKARMAZ İSYAN BASTIRIR. ÇÜNKÜ POLİSLİK ÜLKESİNE SAHİP ÇIKANLARIN YAPTIĞI ONURLU BİR İŞTİR.ÇAPULCU VEYA HAİNLERİN İŞİ DEĞİL

19
3
yanıtYanıtla
muhendisMobil-ANDROID:

oylar HDP ye olursa bu ülkede keyfi atamalar olmayacağını unutmamalıyız

2
17
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Eskiden polis mhp nin elindeydi ne güzel günlerdi baba polisler vardı şimdi hepsi atpazarı tipleri var

6
12
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

polisinin bu koşullarda halkin polisi olmasını bekleyenler aklınıza şaşarim ben adam evde ayran içerken tadi ekşi geldi diye genel müdür değişikliği yapiyorsa istediği il müdürünü yerinden oynatabiliyorsa o polis halkin değil iktidarın polisi olur.

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title