Haberler

5 İldeki Gayrimenkullerin Satışına Onay

Hatay, Tekirdağ, Adana, Muğla ve Bursa'daki bazı gayrimenkuller, özelleştirme ihalelerinde en yüksek teklif verenlere satışı onaylandı.

Hatay, Tekirdağ, Adana, Muğla ve Bursa'daki bazı gayrimenkuller, özelleştirme ihalelerinde en yüksek teklif verenlere satışı onaylandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tebliğleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Hatay'ın, Dörtyol ilçesi, Yeniyurt köyündeki 3 bin 103 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkul üzerindeki bağımsız dublekslerin yapılan özelleştirme ihalesi çerçevesinde sırasıyla 102 bin TL, 91 bin, 90 bin ve 96 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Ruhi Örtlek'e ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar verildi.

Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki 330 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile birlikte 437 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Burhan Çil'e, TTA Gayrimenkul A.Ş.'ye ait; Adana'nın Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'ndeki 2 bin 715 metrekare yüzölçümlü merkezi iş alanı imarlı gayrimenkuldeki 2091/271499 oranındaki hissenin 466 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Adana Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.'ye ihale şartnamesi çerçevesinde satışı uygun görüldü.

-DATÇA'DAKİ GAYRİMENKULÜN SATIŞINA ONAY-

Maliye hazinesine ait iken TTA Gayrimenkul A.Ş.'ye devrine karar verilen; Muğla'nın, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, Balçıkhisar mevkiindeki bin 706 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile birlikte 1 milyon 950 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Feri Otelcilik ve Turizm A.Ş.'ye, Maliye Hazinesi'ne ait iken İdarece TTA Gayrimenkul A.Ş.'ye devrine karar verilen, Bursa'nın, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köyiçi mevkiindeki 11 bin 38 metrekare yüzölçümlü sanayi alanı imarlı gayrimenkulün 1 milyon 755 bin TL bedelle ihalede en yüksek teklifi veren Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.'ne ihale şartnamesi çerçevesinde satışına onay verildi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Tekirdağ Muğla Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title