Haberler

5 Haftada 5 Park

Güncelleme:

5. haftada 5. Parkın açılışını gerçekleştiren Başkan Kasap, "230 bin lira bir bütçe ayırdık. Parkımızı sadece oyun alanı değil, aynı zamanda mahalle sakinlerimiz için de dinlenme yeri olarak planladık. Burada vatandaşlarımızla güzel, mutlu günler yaşayacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Özellikle öncelik verdiği konunun halkın mutluluğu olduğunu ifade eden Başkan Kasap, sosyal ve kültürel projelere önem verdiklerini söyledi.

Hizmete açtığı parkın çocuklara ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Kasap, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Reşat Kasap, "Parkımıza yer temini konusunda yardımcı olan Türütoğlu ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Çarşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Topçu,"Mahallemizde Çocukların hizmetine açılan bu güzel ve geniş Park'ın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu park'ı hizmete açacak olan belediye başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle muhtarı İbrahim Topçu ve mahalle sakinlerinin de katıldığı açılış ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Topçu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title