Haberler

5 Gündür Aranan Kayıp İki Liseli İstanbul'a Gitmiş

Amasya'da 5 gün önce kaybolan iki lise öğrencisinin İstanbul'a gittikleri ortaya çıktı. Ailelerinden habersiz giden ve paraları bitince otostopla Amasya'ya dönen 17 yaşındaki Muhammet Taha M. ile Ömer Ç., bugün polise ifade verip ailelerine teslim edildi.

Amasya'nın Şeyhcui Mahallesi'nde yaşayan Atatürk Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Muhammet Taha M. ve arkadaşı İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde okuyan Ömer Ç., 5 gün önce evden "Okula gidiyoruz" diyerek ayrıldı. Akşam eve gelmemeleri üzerine aileleri polise başvurdu. Polis konuyla ilgili araştırmaya başlattı.

Yapılan tüm aramalara rağmen iki genç bulunamadı. Cep telefonları takibe alındı. Polis Muhammet Taha M. ile arkadaşı Ömer Ç.'nın Kocaeli'de oldukları tespit etti. İstanbul'a giden ve burada gezdikten sonra paraları biten iki genç, otostopla Amasya'ya  döndü. Liseli gençlerin aileleri durumu polise bildirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen gençler ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi. - Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title