Haberler

5 Eylül'de "Çifte" Konser

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu sezonki Çim Konserleri'ne 5 Eylül akşamı Erkan Oğur ve Derya Türkan'la veda edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu sezonki Çim Konserleri'ne 5 Eylül akşamı Erkan Oğur ve Derya Türkan'la veda edecek. Aynı akşam Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda da Kent Orkestrası'nın konseri var.

Yaz boyunca İzmirlilere keyif dolu saatler yaşatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Çim Konserleri, 5 Eylül 2013 Perşembe günü çok özel bir konserle sezonu kapatıyor. Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki ücretsiz konserin konukları, müziğin usta isimleri Erkan Oğur ve Derya Türkan. Dünya müzik literatüründe haklı bir üne sahip olan müzisyen ve yorumcu Oğur ile uzun yıllar İncesaz grubuyla müzik yapan kemençe sanatçısı Türkan'ın konserini kaçırmak istemeyenler, Tarihi Havagazı Fabrikası'nın o büyülü atmosferinde buluşacak.

Günün ikinci konseri ise Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda düzenlenecek. 'Aşık Veysel Sanat Günleri' kapsamında sahne alacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, sevilen parçalarla dinleyicilerine unutulmaz bir Eylül akşamı yaşatacak. Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatro'daki konserde Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş Esra Göndeş, Müge Ökten solist olarak sahne alacak. Orkestra düzenlemelerini Zafer Çebi'nin yaptığı konseri şef Hüseyin Çebi yönetecek. İki konserin de başlama saati 21.00. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Oğur Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title