Haberler

5 Dakikalık Sağanak, Sokağı Göle Çevirdi

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde 5 dakika süren sağanak, bir sokağı göle çevirdi.

Samsun'un Atakum ilçesinde 5 dakika süren sağanak, bir sokağı göle çevirdi.

Atakum'da saat 07.30 sıralarında kısa süre etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran şiddetli yağmura, işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Sağanak şeklinde yağan yağmur, bazı sokakların dere gibi akmasına yol açtı. Şiddetli yağmur nedeniyle Mimar Sinan Mahallesi 165. Sokak'ta su birikintisi oluştu. 5 dakika süren sağanak, sokağı göle çevirmeye yetti. Kısa süre sonra yağmurun dinmesiyle, özellikle bodrum katlarda yaşayanlar derin bir nefes aldı.

165. Sokak'ın 3 yıldır sel ve su baskınına maruz kaldığını söyleyen sokak sakinleri, SASKİ tarafından buraya yağmur suyu alt yapısı döşendiğini, ancak daha sonra serilen asfaltın eğiminin ters yapıldığını, gelen suyun mevcut mazgallara gitmediğini ve yolda biriktiğini ifade etti. Belediyenin bu soruna çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar, sokağın hem kaldırım hem de asfalta ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Atakum Göle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title